Партнер рубрики Події

“Міс Тернопіль 2019” стала 17-річна студентка (оновлено)

“Міс Тернопіль 2019” стала  17-річна студентка (оновлено)
  • Шістнадцять учасниць боролись за корону “Міс Тернополя”, дивуючи своєю красою та інтелектом.
  • Конкурс краси пройшов із аншлагом у драмтеатрі 29 березня.
  • Титул “Міс Тернопіль 2019" отримала Яна Козіцка.

На 10-му ювілейному конкурсі краси "Міс Тернопіль 2019" за титул головної корони міста боролися 16 учасниць, віком від 16 до 22 років. 

Перемогу здобула 17-річна студентка юридичного факультету ТНЕУ Яна Козіцка, учасниця під №2. Дівчина не могла стримувати сліз щастя. Каже, що дуже мріяла про цей титул і буде з гідністю представляти Тернопіль. 

Відео дня
v class="embed-responsive embed-responsive-16by9">

Першою віце-міс стала учасниця під № 1 Юля Мосейко.

А другою віце-міс - Олександра Казимирик, учасниця під № 16.

Традиційно конкурс краси відбувся у драмтеатрі. Кожна з учасниць прийшла із групою підтримки. А розпочалось дійство із виходу на сцену переможниць попередніх років.

Під час першого дефіле ведучі представили конкурсанток публіці. Загалом у красунь було 5 виходів: у однакових блакитних напівпрозорих костюмах, шкіряному одязі, коктейльних сукнях, купальниках та вечірніх сукнях.

Під час дефіле у купальних костюмах зал спалахнув оплесками. Всі дівчата перед конкурсом багато тренувались, тому вони усі у чудовій фізичній формі.

Ну і, звісно, учасниці відповідали на запитання, демонструючи свій інтелект.

А поки учасниці готувались до кожного виходу, глядачів розважали різні артисти: танцювальні колективи, оперні співаки, музичні гурти.

Після дефіле у вечірніх сукнях розпочалось нагородження переможниць.

Кому дістанеться титул "Міс глядацьких симпатій" обирали самі глядачі. У антракті вони мали можливість кинути гроші у благодійні скриньки з номером своєї фаворитки. Зібрані кошти традиційно передають діткам з особливими потребами. Звання "Міс глядацьких симпатій" отримала красуня під № 9 Наталя Віцента.

Титул “Міс Інтернет” отримала Ілона Пиняк. Її обирали тернополяни, голосуючи онлайн на сайті «20 хвилин». “Міс посмішка” стала Анастасія Качунь, а титул “Міс ексклюзивність” отримала Таміла Мудра.

 

 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (11)
  • Валентина Голубка

    Красуня!!!
  • Марія

    Красуня.
  • КІНАЛЬ

    а де дупи??

    Андрій reply КІНАЛЬ

    не соромно тобі Андрію)

    Marcus Aurelius reply КІНАЛЬ

  • Zholudko Lyudmila Zholudko Lyudmila

    Пишаємось тобою, Яночко! Щастя й удачі тобі, красуне!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя 08:05 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up