Партнер рубрики Події

У Тернополі одружилися військовослужбовці 44-ої окремої артилерійської бригади

У Тернополі одружилися військовослужбовці 44-ої окремої артилерійської бригади

Молодята дали обітниці в Тернопільській обласній раді.

20 квітня свої серця поєднали Станіслав і Марія — військовослужбовці 44-ої окремої артилерійської бригади імені гетьмана Данила Апостола.

Про це на своїй сторінці у соцмережі повідомив голова обласної ради Михайло Головко.

Відео дня

— Справжнє кохання — вічне, перемагає війни, наповнює сенсом життя і долає будь-які труднощі! — йдеться у дописі.

Станіслав на декілька днів приїхав з передової та разом з Марією вирішили дати обітницю любові і створити нову сім'ю у стінах Тернопільської обласної ради!

Без гучних гулянь, але разом із найріднішими і найдорожчими — саме так зараз проходять весільні церемонії. Щоб у колі рідних провести найособливіший день, Станіслав подолав відстань у сотні кілометрів. З Марією вони познайомилися під час проходження військової служби на Донеччині. Зустрічалися близько двох років. Зараз Марія служить на Тернопільщині.

Молодята — кадрові офіцери, закінчили вищі військові навчальні заклади. Днями Станіслав повертається на Схід боронити терени України.

— А нині ми з радістю стали свідками створення нової сім’ї! Щасливих і довгих років разом Вам, дорогі Станіслав і Марія, та, звісно, Перемоги! — написав політик.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (117)
  • Наталія Слободян

    А ця пара могла не виставлятись на оглядини в ФС? Що тут особливого?Чи стосунки в формі інакші  чим у виш ванках, чи у весільному вбранні?
  • Зоя Нечай

    😁я те ж саме хотіла запитати
  • Леся Суднєва

    А ГОЛОВКО ТУТ ДО ЧОГО? ЗІПСУВАЛИ ФОТО!
  • Анна Стопкевич Сєрова

    Вітаю

keyboard_arrow_up