Партнер рубрики Події

У Тернополі печуть шашлик із 350 кг м'яса (ОНОВЛЕНО)

У Тернополі печуть шашлик із 350 кг м'яса (ОНОВЛЕНО)
Шашлик-рекордсмен печуть нині, 6 червня, на набережній Тернопільського ставу.

Мангали розмістили вдовж набережної - від Острівка кохання до "Циганки". Спеченим шашликом організатори обіцяли безкоштовно частувати відвідувачів фестивалю "Галицька дефіляда".
Проте трапезу трохи затримали: о 16 год уже мали роздавати печений шашлик. У парку зібралося вже чимало людей - усі хотіли скуштувати рекордсмена. Проте наразі людей попросили погуляти поміж столиків "Галицької дефіляди" в парку. 
Приблизно о 16.30 почали тільки засипати вугілля в мангали. 
М'ясо станом на 17 год іще не привезли. Але загалом шашлик мають приготувати із 350 кг м'яса, кажуть організатори.
о 18 год м'ясо в фользі вже почали розкладати біля мангалів. В парку зібралося вже дуже багато людей, по алеях не пройти.

Відео дня

Після того як зафіксували рекорд, мангали нарешті підпалили. Поки шашлик пікся, до набережної підходило все більше людей.

Previous Next

Близько 20.00 шашлик нарешті був готовий. Попри те, що його приготували із запізненням майже на 4 години, тернополяни все  ж дочекались та спробували на смак рекордного шашлика. Натовп людей кинувся на мангали. Кожен намагався дістати чим по-більше м'яса.

Previous Next

- Звісно втомились чекати і навіть в якісь моменти думали йти додому, - розповідає тернополянин Олег. - Але ми з сім'єю все таки раді, що залишились. Шашлик був смачним....

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (8)
  • Anonymous

    Якщо людина у військовий час забила х..й на війну, то має і війну і породжує війну.
  • Anonymous

    1. У країні - війна. На якій гинуть наші хлопці-солдати - із Західної України, гинуть і страждають українці-східняки. А Тернопіль шашлик жере? 2. Сьогодні - поминальна субота. А у Тернополі голі дівки, хай навіть мавками названі. 3. !000 грн. - це 1 раз ресторатору джип заправити. Оце розкошелилися!.. 4. На місці рестораторів правильніше було б вийти на широкий загал і сказати: "Оце, люди, 350 кг м'яса, овочі для борщу. Ми дуже хотіли вас розважити. Але думаємо, що в такий тяжкий час правильніше буде надіслати ці продукти солдатам" Це було б правильно і по-людськи. А так - танці на кістках під гаслом "Слава Україні"?
  • Anonymous

    Наш народ не зрозуміти, їм ніколи недогодиш )))))
  • Anonymous

    8000грн - це половини бронижелета. Сильна допомога українській армії. "Головне що Надал молодець вийшов"
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя 09:05 Студентка з Тернополя перемогла на чемпіонаті України з боксу
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up