Партнер рубрики Події

У Тернополі перенесли символічний пробіг у вишиванках. Відома нова дата (ОНОВЛЕНЕ)

У Тернополі перенесли символічний пробіг у вишиванках. Відома нова дата (ОНОВЛЕНЕ)
Архів
  • Масові заходи на Тернопольщині у період з 23 по 25 серпня проводити не рекомендують.
  • Зареєстрованих учасників про дату забігу повідомлять через онлайн форму.

Символічний пробіг у вишиванках відбудеться 28 серпня з нагоди відзначення Дня міста на набережній Тернопільського ставу (біля пристані). Початок о 16:00 год.

Про це повідомляє Тернопільська міська рада.

Реєстрація учасників спортивного заходу розпочнеться о 15:30 год.

Відео дня

— До участі у пробігу, дистанцією п’ять кілометрів, запрошуємо усіх охочих тернополян та гостей нашого міста без вікових обмежень. Основна умова – бути одягнутим у вишиванку або мати при собі патріотичну символіку, прапор тощо. Участь у пробігу безкоштовна, — йдеться у повідомленні.

Учасники заходу отримають ексклюзивні брендовані фінішні медалі, смаколики та позитивний настрій.

Попередня реєстрація обов’язкова за посиланням.

Організатори спортивного дійства: управління розвитку спорту та фізичної культури Тернопільської міської ради, Тернопільський міський центр фізичного здоров'я населення, Федерація легкої атлетики Тернопільської області.

До слова, символічний пробіг у вишиванках мав відбутися у Тернополі 23 серпня з нагоди відзначення Дня Державного прапора України. З огляду на рекомендації Ради оборони Тернопільщини щодо проведення масових заходів у період з 23 по 25 серпня, символічний пробіг у вишиванках у Тернополі перенесли, повідомляє Тернопільська міська рада.

Учасників, які зареєструвалися на цей спортивний захід через онлайн-форму, додатково мають повідомити про дату проведення пробігу.

Нагадаємо, органам місцевого самоврядування та іншим організаторам масових заходів рекомендували з 23 до 25 серпня мінімізувати кількість учасників та оптимізувати тривалість проведення заходів до 40 хвилин з розосередженням по різних локаціях. 

Також необхідно повідомити учасників про найближчі місця розташування захисних споруд цивільного захисту (укриттів, бомбосховищ тощо).

Читайте також

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up