Партнер рубрики Події

У Тернополі відбудеться Всеукраїнська акція молоді до Дня Революції Гідності

У Тернополі відбудеться Всеукраїнська акція молоді до Дня Революції Гідності

Акція відбудеться в 16 містах України, в тому числі і в Тернополі.

21 листопада на Театральному майдані Тернополя відбудеться Всеукраїнська акція "Вільні творять майбутнє". Учасники акції разом зі студентами з інших міст одночасно заспівають гімн України як символ єдності молоді з різних куточків країни. 

— 21 листопада в Україні відзначають День Гідності та Свободи. Цього дня розпочалися дві доленосні для України події: Помаранчева революція 2004-го та революція Гідності 2013-го. 21 листопада ми, активна молодь, виходимо на всеукраїнську акцію «Вільні творять майбутнє», — повідомляють організатори ГО "Українські Студенти за Свободу" в соцмережі. —  Акція є виявом вдячності усім учасникам українських Революцій та покаже, що завдяки їхньому прикладу в Україні виростають нові вільні покоління, для яких свобода – це не пусте слово, а найвища цінність. Цінність, яку ми готові відстоювати. Об'єднаймось і станьмо під українським стягом за нашу свободу! Покажімо, що ми — покоління ВІЛЬНИХ!

Початок — о 18:00.

Відео дня

Акція також пройде у Кропивницькому, Києві, Івано-Франківську, Одесі, Львові, Житомирі, Запоріжжі, Харкові, Дніпрі, Миколаєві, Чернівцях, Луцьку, Ужгороді, Маріуполі, Покровську.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up