У Тернополі планують розгорнути 12 стаціонарних пунктів обігріву

У Тернополі планують розгорнути 12 стаціонарних пунктів обігріву

У Тернополі тривають роботи з підготовки та влаштування додаткових стаціонарних пунктів обігріву для цивільного населення.

Такі локації будуть підготовлені і до можливого проживання людей у випадку відсутності водопостачання, газопостачання та теплопостачання.

Про це повідомляє Тернопільська міська рада.

«Наразі вже проводиться придбання техніки, а саме: генераторів для об’єктів критичної інфраструктури, шкіл та садочків. Також для облаштування пунктів масового обігріву або проживання населення Тернополя буде придбане пальне для їх роботи, старлінки, спеціальні ємкості для питної води, польові кухні, пічки для обігріву, одноразовий посуд, біотуалети, засоби гігієни та медикаменти тощо», — відзначає міський голова Сергій Надал.

Відео дня

Станом на зараз у місті працюють декілька мобільних пункти обігріву, з них два розгорнули представники ДСНС, ще один – працює на базі міського Територіального центру.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що на Тернопільщині діє 101 «Пункт Незламності». 

Читайте також

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (3)
  • Papa Rimskiy

    Пора того лысого спухшого надалика пездити сухими патиками👍
  • Ирина

    Надал, зробіть нормальні рівномірні відключення і не мороч людям голови своїми "досягненнями" і "плідною" роботою.
  • Serhii Usenko

    А не краще було б просто зробити нормальні графіки відключень (з рівномірними відключеннями), як це зроблено в інших областях? Чи впункти обігріву простіше гроші закопати?

keyboard_arrow_up