У Тернополі почали вакцинацію препаратом Moderna. Де і якими вакцинами щеплюють та як записатися?

У Тернополі почали вакцинацію препаратом Moderna. Де і якими вакцинами щеплюють та як записатися?

В Тернопільській області доступні чотири вакцини: AstraZeneca, CoronaVac від Sinovac, Comirnaty від Pfizer та Moderna.

У Центрі масової вакцинації населення, що функціонує на базі КП «Центр дозвілля і молодіжних ініціатив ім. Довженка», на просп. Злуки, 45, сьогодні 23 липня, проводять імунізацію населення вакциною Moderna, повідомляє пресслужба міської ради.

Для вакцинації необхідно попередньо зареєструватись на сайті КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» https://www.medical.te.ua/ та отримати свою дозу вакцини.

У Тернопільській області триває п'ята хвиля вакцинації від COVID-19, серед доступних вакцин: AstraZeneca, CoronaVac від Sinovac, Comirnaty від Pfizer та Moderna.

Відео дня

Сьогодні, 23-го липня, у приміщенні Тернопільської обласної державної адміністрації відбувається вакцинація від COVID-19. Усі охочі громадяни віком від 18-ти років можуть щепитися до 15-ї години.

На вихідних, 24-25 липня, на базі Центру масової вакцинації імунізація населення буде проводитись виключно вакциною  Pfizer-BioNTech для громадян, які упродовж тижня попередньо записались у електронну чергу на сайті https://www.medical.te.ua/.

У суботу та неділю триватиме імунізація населення вакциною Moderna за адресою вул. Коцюбинського, 3 (спорткомплекс Тернопільського національного медичного університету) з 9:00 – 16:00 год. Запис на вакцинацію – на сайті https://www.medical.te.ua/.

У міській раді звертають увагу, що на базі комунального підприємства «Тернопільський міський лікувально-діагностичний центр», що на вул. Руська, 47 проводиться імунізація усіх охочих громадян вакциною CoronaVaс у будні дні з 9:00 – 16:00 год.

Пункт вакцинації на вул. Шпитальна, 4 проводить ревакцинацію вакциною AstraZeneca у будні дні з 9:00 – 16:00 год. Також на базі пункту проводиться вакцинація і ревакцинація вакциною CoronaVaс у будні дні 9:00 – 16:00 год.

В Тернопільській області доступні чотири вакцини: AstraZeneca, CoronaVac від Sinovac, Comirnaty від Pfizer та Moderna.

В Департаменті охорони здоров'я ТОДА бажаючим вакцинуватися проти ковіду радять обирати найближчий пункт щеплення чи центр масової вакцинації. Центри працюють у Тернополі, Чорткові, Теребовлі, Кременці, Бережанах, Заліщиках.

Станом на сьогодні в Тернопільській області діє 7 центрів вакцинації і 56 пунктів масової вакцинації.

Нагадаємо, що до працівників сфери охорони здоров'я, освіти, соціальної сфери, військовослужбовців, працівників структур державної безпеки та структур, які забезпечують роботу держави, працівників органів державної влади та місцевого самоврядування усіх рівнів, а також до організованих колективів з понад 50-ма охочими щепитися виїжджають мобільні бригади за попереднім записом.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up