Партнер рубрики Події

У Тернополі почався опалювальний сезон. Чому в деяких будинках досі холодно

У Тернополі почався опалювальний сезон. Чому в деяких будинках досі холодно

Аварійні служби все ще працюють над усуненням проблем з теплопостачанням до будинків тернополян.

Зважаючи на похолодання, 4 листопада у Тернополі розпочався опалювальний період 2022/2023 для населення та інших споживачів.

Як повідомляє міська рада, впродовж вихідних аварійні служби реагували на звернення мешканців щодо відсутності тепла у будинках чи квартирах.

Відтак, за ці дні ліквідували близько 20 аварійних ситуацій у житловому фонді та три аварії на зовнішніх мережах. За результатами роботи аварійних служб теплоносій, станом на 7 листопада, подали практично на усі об’єкти житлового фонду.

Відео дня

Чому у деяких помешканнях досі немає «тепла»

Наразі аварійні служби ще ліквідовують аварійну ситуацію у трьох житлових будинках та проводять ремонтні роботи на теплотрасі на вул. Євгена Коновальця, 12. У зв’язку з цим теплопостачання тимчасово не подається у п’яти житлових будинках мікрорайону «Канада».

Роботи на цій ділянці теплотраси планують завершити сьогодні. Відтак, і тепло до цих помешкань тернополян розпочне надходити після ліквідації аварійної ситуації.

Опитування

Чи подали вже опалення у вашу домівку?

Нагадаємо, що у міській раді закликають мешканців міста відчиняти двері помешкань аварійним службам для проведення необхідних ремонтних робіт, які можуть виникнути при запуску системи теплопостачання, зокрема, заповітренні труб у будинках. Адже часто через небажання відчинити двері чи відсутність господарів подача опалення може затриматися для всіх мешканців багатоквартирного будинку.

Довідка

У випадку виникнення заповітрення чи будь-яких проблем із опаленням у багатоповерхівках, тернополяни мають звертатися до свого обслуговуючого підприємства чи до голови ОСББ.

 Читайте також:

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (5)
  • Читач81

    Центр! Бульвар Шевченка 18, зверталися всюди. Результату- ноль!
  • Володимир

    Новий світ ніхто не реагує зверталися у всі інстанції, тільки обіцяють,а платити и то треба.
  • Анна Малінович

    Дайте дозвіл на індивідуальне опалення. …Чому  шукаєте постійно щось, щоб не дозволити…Буде індивідуальне, буде тепло і економно. І закриєте ті(((   совєцькі))) котельні, яким вже з літ вийшло.
  • Люда Людочка

    Цікаво чи буде платіжка холодною...

keyboard_arrow_up