Партнер рубрики Події

У Тернополі презентували проєкт "Привітне Тернопілля", де зібрали потрібну інформацію для переселенців

У Тернополі презентували проєкт "Привітне Тернопілля", де зібрали потрібну інформацію для переселенців

Інтернет-сторінка ініціативи https://activitycenter.org.ua/open/.

Після початку повномасштабної війни десятки тисяч сімей вимушені покинути власні домівки. Щоб перебування на Тернопіллі було комфортним – Центр розвитку громад зібрав інформацію, яка стане у нагоді від найменших до найдосвідченіших.

У понеділок 28 березня в приміщенні Західноукраїнського хабу громадської активності (вул. Кульчицької 2, каб. 17) відбулася презентація проєкту «Привітне Тернопілля», відеоролика для переселенців з інформацією про Тернопіль та область, а також інтернет-сторінки ініціативи.

На сторінці сайту Освітньо-аналітичного центру розвитку громад https://activitycenter.org.ua/open/ є актуальна інформація про гуманітарні штаби в Тернополі та районах, карта укриттів, пошук тимчасового житла, пошук житла на довший період, пошук роботи, медицина, перелік офіційних інформаційних ресурсів, юридичні консультації, соціальні служби та послуги, супермаркети та гуртовні та інше.

Відео дня

Проєкт реалізовується громадською організацією «Освітньо-аналітичний центр розвитку громад» у партнерстві з Тернопільською міською радою та Тернопільською обласною військовою адміністрацією за підтримки Європейського фонду за демократію (The European Endowment for Democracy, EED).

Нагадаємо, раніше Тернопільська міська рада зібрала потрібну інформацію для переселенців. 

Де зупинитись чи отримати допомогу: потрібна інформація для внутрішньо переміщених громадян у Тернополі

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up