У Тернополі при вході у податкову встановлюють пандус

У Тернополі при вході у податкову встановлюють пандус
  • При вході у Центр обслуговування платників, що розташований на Білецькій, 1 почали облаштовувати новий пандус.
  • Як кажуть в управлінні ДФС, зробити це потрібно було давно.

Про те, що облаштовують новий пандус в Тернополі на вулиці Білецька, 1 повідомив у своїй сторінці в соцмережі Facebook активіст Павло Іванечко. Чоловік виклав фото старого пандусу та для порівняння - нового.

“ГУ ДФС в Тернопільській області рулить, невдовзі для людей з особливими потребами добратися в ЦОП буде легше”, - пише у пості чоловік.

Відео дня

Встановлення  пандусу дасть можливість людям з обмеженою здатністю та батькам з дитячими візочками вільного доступу до усіх послуг, що надаються Центром обслуговування платників, - кажуть в управлінні ДФС у області.

 - Питання встановлення пандуса, який відповідав би затвердженим стандартам, виникло давно, проте через брак фінансування реалізая цього проекту стала можливою лише в кінці 2019 року, - коментує заступник начальника відділу організації роботи головного управління ДФС у Тернопільській області Наталія Сорока. - Того ж року була проведена робота по розробці і проектуванні конструкції пандуса та закуплено основні його елементи.

Як зазначили в управлінні, монтажні роботи через нестабільні погодні умови вдалось розпочати лише в кінці квітня. Зараз вже встановлено декілька конструкційних елементів. Завершити усі роботи планують в кінці травня.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (4)
  • Ольга Сидорук

    Пандус це добре,але інвалід просто не підїде до самого пандусу,бо бордюри на тротуарах поруч з податковою дуже високі.

    Тарас reply Ольга Сидорук

    Не "інваліди" а "ЛЮДИ з інвалідністю"
  • Валентина Томчук

    Всюди мають бути створені належні умови для інвалідів, неповносправних людей та пенсіонерів, а у всіх державних структурах - обов`язково!!! Вчора побачила на свої очі, як у відділіпризначення субсидій дідусь з паличкою піднімався по сходах на 2 поверх, запитала - як такі люди мають оформити самостійно будь які документи? А у інвалідному візку, це взагалі неможливо!

    Тарас reply Валентина Томчук

    Не "інваліди" а "ЛЮДИ з інвалідністю"
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами) 09:30 «На щиті» повертається додому захисник Степан Шумило з Лановеччини 08:50 У Тернополі 28 березня на кількох вулицях тимчасово вимкнули електрику 08:00 Сьогодні, 28 березня: яке сьогодні свято та чим цей день запам’ятався в історії 22:00 На Тернопільщині — штормове попередження 21:00 Монастир на Тернопільщини визнали культурною спадщиною національного значення 20:00 Маленькі кременчани виготовили солодощі для захисників 19:00 У Тернополі відкриють виставку вишитих картин-стацій 18:00 Понад 1,2 млн грн збитків завдали під час ремонту доріг у Заліщиках 17:03 Погроза вбивством, крадіжка та угон авто: просив не відправляти до тюрми, аби повернутись на службу 16:35 Сиротами залишились двоє синів... Родина Руслана Біленького просить підтримати петицію 16:20 Тернопіль підготував для наших захисників та захисниць нові індивідуальні сезонні аптечки - Сергій Надал (пресслужба Тернопільської міської ради)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up