Партнер рубрики Події

"Люди ходять по дорозі, бо тротуари розриті": що ремонтують на Лесі Українки

"Люди ходять по дорозі, бо тротуари розриті": що ремонтують на Лесі Українки
  • На вулиці Лесі Українки розпочалися масштабні роботи по заміні тепломереж. Також, замінять старі труби та відремонтують котельні на вулиці Протасевича та Київській.
  • Старі та зношені тепломережі замінять на нові, які виготовлені за сучасними технологіями та мають ізоляцію, що буде запобігати втраті тепла.

- Біля ресторану "Рандеву", що на Лесі України та через дорогу від нього розрили пішохідну зону, - каже жителька "Східного" пані Ольга. - Люди ходять по дорозі, бо там, де розрили, пройти неможливо. Якщо вони роблять якийсь ремонт, то це добре, але могли б облаштувати пішохідну зону. 

Як повідомили в управлінні ЖКГ, зараз на на вулиці Лесі Українки, Протасевича та Київській проводять заміну тепломереж. Роботи мають виконати до настання опалювального сезону. 

- Зараз на Вулиці Лесі Українки розпочалась заміна тепломереж та котелень, – розповідає прес-секретар управління ЖКГ Тернопільської міськради Ольга Терещук. – Люди часто скаржаться, що тепломережі втрачають багато тепла і взимку у будинках холодно. Але тепер будуть прокладені труби, які відповідають усім вимогам державних будівельних норм. Так вдасться знизити втрату тепла, адже старі труби прогрівали і землю.  

Відео дня

У Тернополі планують замінити близько трьох кілометрів тепломереж. Кошти на ремонт виділив Європейський банк реконструкції та розвитку. Як розповідає начальник відділу інвестиційного розвитку КП «Тернопільміськтеплокомуненерго» Орест Куриляк, котельня на вулиці Лесі Українки працювала понад 40 років. За цей час обладнання вичерпало свій експлуатаційний ресурс та потребує заміни.  

Тернополян просять з розумінням поставитися до тимчасових незручностей, які пов’язані з проходом по тротуарах в місцях ремонтних робіт. 

 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (12)
  • Дмитро

    Ніякої проблеми не бачу в цьому. Люди не можуть обійти місце ремонту? Чи через те, що деяким людям важко обійти нічого тепер не робити?
  • Рома Козирь

    а як в ресторан тепер зайти на весілля?
    а в спортзал як зайти?
    ніяк.

    Дмитро reply Рома Козирь

    Який же з тебе спортсмен, якщо ти не можеш перепригнути яму? А якщо серйозно, там без проблем можна і в спортзал потрапити і в ресторан.

    тойво reply Рома Козирь

    через вікно.
  • Олег

    Дуже добре що ремонтують. А люди як завди... Все не так. Троутари не просто так порозривали. Їх не порозривали і залишили. Тепломережу ремонтують і роблять на совість, щоб у вас же в будинках тепло було. Та треба радіти, що в нас почали щось робити хороше для людей.

    Осипегон reply Олег

    Так так так! Всрався гаман, кожен рік розривають, а толку 0 так так так! Звичайно все для людей, а ми скоти нічого не цінимо! СВОЛОЧІ!

    Надал С. В. reply Осипегон

    пососеш) ок?

    Надал С. В. reply Осипегон

    пососеш) ок?

    Надал С. В. reply Осипегон

    пососеш) ок?
  • Vitalik Svyd

    Не ремонтують погано. Ремонтують погано.

    Олег reply Vitalik Svyd

    Людям треба понити і пожалітися на когось. В нас же всі мешканці експерти і спеціалісти по всіх питаннях.

    Осипегон reply Олег

    Ваш батько Петро, чи Сергій?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:00 На Тернопільщині відкрили туристичний сезон 21:04 Як тернополяни називали дітей у квітні — найпопулярніші імена хлопчиків і дівчаток 20:00 Куди піти, що подивитися у Тернополі 11-12 травня 19:02 Як буде тривала тривога, випускникам доведеться вдруге проходити тестування Від читача 11:52 Ефективна співпраця на допомогу людям 18:00 Євробачення 2024: під яким номером виступатимуть alyona alyona і Jerry Heilу в гранд-фіналі і де дивитися 17:00 На Тернопільщині НАБУ викрило розтрату 8,3 млн грн Держрезерву 16:05 У Тернополі перед похороном захисника в могилі виявили гранати часів Другої світової 15:34 Шале за три місяці під ключ: про переваги капітального будинку AlpChalet (Новини компаній) 15:05 У Тернополі двом матерям-героїням вручили сертифікати на квартиру 14:35 «Вони захищали Україну, а ми прикрашаємо»: рідні загиблих захисників висадили алеї з квітами photo_camera 13:54 У тернопільських парках почали працювати атракціони (ціни) 12:51 Біля «Росинки» авто злетіло з дороги: загинув чоловік play_circle_filled 12:20 На фронті загинули Герої з Тернопільщини Олександр Замараєв і Антон Білик 11:45 Зниклу жительку Вишнівця розшукує поліція 11:10 До 9 років тюрми засуджено чоловіка з Тернопільщини, який до смерті побив односельця 10:30 Із 13 травня частково перекриють рух транспорту на Микулинецькій 09:50 До Дня матері у Тернопільській громаді проведуть понад десяток заходів 09:30 Зубні імпланти, чи боляче їх ставити і як довго служитимуть. Огляд стоматологій Тернополя (партнерський проєкт) 09:09 На Ставі рятували людину
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up