Партнер рубрики Події

У Тернополі проведуть перший форум для прийомних родин: як долучитися?

У Тернополі проведуть перший форум для прийомних родин: як долучитися?

9 червня у Тернополі відбудеться перший форум прийомних родин. Хто може долучитися та що корисного можна дізнатися? 

Захід під назвою «Щастя дитини – зростати в родині» проходитиме 9 червня з 9:30 до 16:30 у Тернополі. Організатором виступає Тернопільський обласний благодійний фонд «Майбутнє сиріт».

Для кого?

Для батьків-вихователів будинків сімейного типу (ДБСТ) та прийомних сімей Тернопільської області та з числа переселених осіб; вихованців  прийомних родин віком від 6 до 18 років; представників соціальних центрів та служб у справах дітей Тернополя та Тернопільської області; студентів кафедри «Соціальна робота» Тернопільського національного університету ім. Гнатюка; представників місцевої влади та благодійних фондів.

Для чого захід?

Захід організовують для обміну практичним досвідом діяльності прийомних родин. Щоб отримати відповіді на виклики сьогодення. Щоб почути кожну і кожного, їх бачення на вирішення проблем прийомних сімей. Щоб визначити виклики, точки дотику і рішення. Щоб виробити спільний документ щодо бачення та розв’язання щоденних потреб прийомних родин та звернутися з ним до органів влади області та України. Щоб залучити додаткові ресурси на потреби прийомних родин Тернопілля. Щоб популяризувати сімейні форми виховання дітей-сиріт та мотивувати і надихнути на нові ідеї сім’ї, які вже виховують дітей-сиріт. Щоб привернути увагу бізнесу, благодійних фондів та територіальних громад до можливостей надання допомоги прийомним родинам Тернопільської області.

Відео дня

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up