У Тернополі розгорнули блок-пости на в’їзді у місто

У Тернополі розгорнули блок-пости на в’їзді у місто
  • У випадку ДТП — фотографуйте машини і пошкодження та швидко прибирайте авто з дороги. Оформлюйте європротокол, якщо воно дійсно того варте… Але авто прибирайте з дороги одразу, наголошують у поліції.
  • Що можуть перевірити на блок-постах: Документи. Якщо це вантажні авто, перевірять і документи на вантаж, і сам вантаж. Всі авто на іноземній реєстрації. Якщо їдуть автобуси від кордону, особливо з боку Білорусі, в пасажирів перевіряють документи.

У Тернополі вже розгорнули блок-пости на в’їзді у місто.

На блок-постах працюють виключно працівники поліції, військовослужбовці Нацгвардії та Збройних сил.

— Поліція від 5 ранку піднята по військовій тривозі. Всі поліцейські зі зброєю, всі працюють, є багато автомобільних та піших патрулів, — повідомив начальник головного управління Нацполіції в області Олександр Богомол. — За можливості, допомагаймо поліцейським. Під посиленою охороною поліції всі об’єкти інфраструктури.

Відео дня

Хто має зброю та досвід, у поліції закликають звертатись до підрозділів тер оборони чи поліції. Такі люди можуть надавати допомогу на блок-постах та в патрулях.

Що можуть перевірити на блок-постах:

  • Документи.

  • Якщо це вантажні авто, перевірять і документи на вантаж, і сам вантаж.
  • Всі авто на іноземній реєстрації.
  • Перевіряють, якщо їдуть автобуси від кордону, особливо з боку білоруського кордону, в пасажирів документи.

Всі підрозділи патрульної поліції наразі направлені на допомогу громадянам. Про це повідомив заступник начальника департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький. Стабілізація дорожнього руху, допомога в евакуації, допомога спеціальним службам.

Максимальний контроль ситуації.

— По обстановці на дорогах. Ми робимо все можливе для регулювання руху. Прохання до громадян. У випадку ДТП — фотографуйте машини і пошкодження і швидко прибирайте авто з дороги. Оформлюйте європротокол, якщо воно дійсно того варте… але авто прибирайте з дороги одразу. Це дуже важливо, — наголосив Олексій Блошицький.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up