Партнер рубрики Події

У Тернополі розробили Інтерактивну карту колонок-качалок питної води

У Тернополі розробили Інтерактивну карту колонок-качалок питної води

Колонки розташовані  різних мікрорайонах міста.

Для швидкого та зручного пошуку місць, де тернополяни можуть набрати воду для власних потреб або ж у період здійснення робіт на водопровідних мережах, Тернопільською міською радою розроблено Інтерактивну карту колонок-качалок питної води.

Всього на мапу нанесено 40 об’єктів водопостачання, які наразі функціонують у Тернополі. Всі вони розташовані  різних мікрорайонах міста.

Окрім місця розміщення колонок-качалок, на інформаційній панелі відображені також номери телефонів сервісної служби, куди необхідно повідомляти у разі несправності трубчастих колодязів, зазначає пресслужба міської ради.

Відео дня

У міській раді нагадують, що стан роботи колонок-качалок контролюють виробничі підрозділи КП «Тернопільводоканал», а лабораторія хіміко-бактеріологічного контролю комунального підприємства щокварталу відбирає проби води.

Більше інтерактивних карт можна знайти на сайті Тернопільської міської ради у розділі «Е-сервіси».

Нагадаємо, що раніше у Тернополі було майже 60 колонок-качалок.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Oleh Bilyj

    На вул. Чалдаєва є дві неробочі колонки. Влада категорично відмовилася їх ремонтувати. Місцева депутат при піднятті цієї проблеми посилає на х...
  • Читач88

    Раніше у дворі вул. Старий ринок, Замкової та Руської (біля фізкультурного діспансера) була колонка, з якої мешканці нашого та сусідніх дворів брали питну воду. Але потім працівники Водоканалу її чомусь знесли  без особливих пояснень. Залишилася тільки яма закрита дерев"яним щитом. Чи не можна з"ясувати можливість відновлення її роботи?

keyboard_arrow_up