У Тернополі розшукали зниклу дівчинку, яка любить їздити у тролейбусі

У Тернополі розшукали зниклу дівчинку, яка любить їздити у тролейбусі
  • Повідомлення про зникнення 15-річної Іринки, надійшло до працівників Тернопільського районного управління поліції 18 жовтня близько 18 години.
  • Неповнолітня тернополянка пропала дорогою до навчального закладу.

Дівчинка вранці сіла у тролейбус, який прямував на вулицю Сахарова. Там розташований спецзаклад, де вона навчається. Після 17 години дідусь прийшов забрати онуку  і виявив, що до школи вона вранці не прийшла, повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області.

Батьки одразу зателефонували в поліцію. На пошуки дитини залучили особовий склад районного управління: співробітників карного розшуку, ювенальної превенції, групи реагування патрульної поліції, слідчих.

Відео дня

Зі слів батьків, донька дуже любить їздити в тролейбусах, тож поліцейські, в першу чергу, почали перевірку громадського транспорту. 

Оперативно вжиті заходи дали позитивний результат —  вже через годину працівники поліції виявили юну мандрівницю на зупинці, розташованій на проспекті Злуки. Вона, як з'ясувалося, їздила містом на транспорті протягом усього дня. Об’єктом злочину дівчинка не стала, її повернули додому стурбованим батькам.

— Поліцейські вдячні усім небайдужим тернополянам за допомогу у пошуках, — йдеться у повідомленні.

У коментарях у соцмережі Віталій Сабадаш пише: Велика подяка всім працівникам Національної Поліції Тернополя, за оперативне реагування в пошуках нашої дитини. Дякую всім структурам які сприяли і були задіяні у пошуках. Також Велика подяка всім небайдужим Тернополянам,хто поширював це оголошення.Низький уклін вам люди. Хай Бог оберігає вас і ваших дітей.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що у Тернополі розшукують зниклу 15-річну дівчинку.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Ella Pierce

    ми створили проект, який безпосередньо об'єднує донорів (ми не обробляємо кошти ) з окремими громадянами України або біженцями, які звертаються за фінансовою.

    🇺🇦 підтримуємо Україну
    запит на фінансову підтримку за п'ять хвилин
    Тільки для громадян України та біженців, щоб отримати детальнішу інформацію. перейдіть тут --> https://s.uappl.org/59reco947

keyboard_arrow_up