Партнер рубрики Події

У Тернополі сесія обласної ради і знову без Михайла Головка

У Тернополі сесія обласної ради і знову без Михайла Головка
  • У Тернопільській обласній раді розпочалася сьома сесія.
  • Журналісти «20 хвилин» перебувають на місці і повідомлятимуть про найцікавіше.

О 10.30 депутати зібралися в сесійній залі. Загалом з 63 обранців до сьомої сесії долучилися 52.

Відповідно до проєкту порядку денного, під час сесії мають розглянути 119 питань. Зокрема, мають порушити питання щодо реорганізації та зміни керівництва деяких медичних закладів, звернення депутатів до Президента України, Верховної Ради України та Кабміну України та інші. Детальніше дивіться на фото.

Відео дня

Цього разу сесію облради розпочали без скандалів, а з нагородження депутатів, які з перших днів повномасштабного вторгнення стали на захист нашої держави.

Зауважимо, Михайло Головко вже вдруге проігнорував сесію обласної ради.

Нагадаємо, 26 жовтня на шостій сесії обласної ради 51 депутат одноголосно проголосували за звільнення пана Головка з посади голови установи. У коментарі журналістам «20 хвилин» пан Головко назвав сесію нелегітимною і зауважив, що за крісло посадовця не триматиметься.

Читайте також:

Депутати зберуться на сесію, щоб звільнити Михайла Головка з посади голови Тернопільської облради

Головко узяв понад мільйон, а заступники – по 800 тисяч: які зарплати у працівників

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Юра Дублянко

    За весь чей час, відколи Головко попався на корупції, в соціальних мережах можна побачити десятки тисяч коментарів громадян під цим скандалом, причому абсолютно всі ці коментарі висловлюють різку і негативну реацію про Головка, шквал критики щодо його дій, проте сам "винуватець" цих коментарів не розуміє людей і ніяк не піде зі своєї посади, в тепер вже і судиться за неї. Але, як відомо, голова Тернопільського обласного осередку "свободівців", зі всіх сил підтримує свого однопартійця і не розуміє що людям набрид Головко. Крім того існує і ряд інших депутатів які підтримують Головка і нерозуміють волі народу. Цим всім можна охарактеризувати ВО Сводоба, як партію яка не чує (або не хоче чути) думку громадян, а також як партію яка захищає свої колег, проти яких відкриті кримінальні провадження. Тут ще можна згадади ще одного свободівця, Надала, проти якого нещодавно Спеціалізованою антикорупційною прокуратурою також було відкрито кримінальне провадження за незаконе збагачення(дочка дивним чином стала власницею мана в Маямі). Таке враження, що ВО Свобода просто "погрузла" в скандалах з корупційною складовою на всіх рівнях. Надіюся більше свідомі люди за них голосувати не будуть..

keyboard_arrow_up