Партнер рубрики Події

У Тернополі шукали нових "Лесю+Рому" серед акторів, студентів та айтішників

У Тернополі шукали нових "Лесю+Рому" серед акторів, студентів та айтішників

Кастинг на роль головних героїв відомого українського комедійного серіалу "Леся + Рома" відбувся у Тернополі в  “Перемозі”, 21 січня.

ICTV розпочинає роботу над запуском сучасної версії легендарного комедійного серіалу «Леся + Рома». Канал оголосив про початок  всеукраїнського кастингу на головну жіночу та чоловічу роль.  На роль Лесі шукають актрису 25-30 років - приваблива, мила дівчина, по-жіночому хитренька, щебетуха. На роль Роми — 27-35-річний чоловік. - дотепний, добрий, мужній. 

Тернопіль став одним з перших міст, де відбувся кастинг акторів відомого комедійного серіалу 

На глядачів чекає повністю оновлений серіал під назвою «Леся + Рома. Наш час». Продюсери обіцяють захоплюючий перезапуск проекту, що відповідатиме трендам сьогодення.  

Відео дня

Більшість тернополян, які прийшли спробувати свої сили, без акторського досвіду. Але серед претендентів є і актори Тернопільського драмтеатру. 

30-річну Ірину Сокальську на кастинг записала подруга.

- Акторського досвіду в мене нема, - каже Ірина. - Закінчила Харківську юридичну академію, працюю майстром з нарощення волосся, тепер прийшла спробувати свої сили у акторстві. Серіал дивилася давно. Думаю, на роль Лесі підходжу ідеально.

Її партнером на час кастингу став айтішник Артур Максимів, який досвід акторства мав лише в студенські роки.

- Перед нами постало дуже складне завдання знайти не просто хороших, а дуже хороших акторів, - розповідає продюсер Іван Ясній. - Це досить ризиковано, бо попередні актори були вдалими, вони запам'яталися глядачам, тому хотілося б, щоб нові були ще кращі та цікавіші. Ми мусимо відштовхуватися від попередніх образів, бо це куплений у Франції формат, і ми мусимо його дотримуватися, але звісно, вноситимо щось нове. Найпотужніший відбір буде в Києві, але ми все ж вирішили зробити тур містами, бо в столиці дуже багато "заїжджених" акторів. Ми вирішили знайти невідомих, але талановитих людей.  Нам би дуже хотілося б, щоб "новачки" були вже з акторським досвідом, бо роботи буде дуже багато. Це щоденні зйомки впродовж півроку в Києві, насичений графік. Але це може бути і талановита людина без досвіду, яка ідеально впишеться в роль.
 
На днях кастинг провели у  Львові. Попереду - Івано-Франківськ, Чернівці, Одеса Харків, Полтава та Київ. У Тернополі кастинг відбувається за сприянням Тернопільської кінокомісії.

Побачити новий сезон серіалу тернополяни зможуть восени 2018 року на каналі  ICTV.

Кастинг у "Перемозі" триває до 19:00.

Довідка

«Леся + Рома» — перший україномовний комедійний серіал, який вийшов в ефір ICTV у січні 2005. Всього було знято 6 сезонів. Головні ролі зіграли актори Ірма Вітовська та  Дмитро Лалєнков. Сюжет серіалу – життя сімейної пари, яка намагається розібратися з проблемами, що виникають ледь не на кожному кроці. Ревнощі та непорозуміння, пошук компромісів та звичайні сімейні радощі – все це Леся та Рома переживають весело та з гумором. Серіал неодноразово називали «життєвою енциклопедією в анекдотах».

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (4)
  • Irunka Malunka

    Ні, не вчать !!! Мені більш до вподоби робити жінок і дівчат красивими та щасливими, а ніж сидіти в суді і виносити вирок !!!
  • тойво

    Закінчила Харківську юридичну академію, працюю майстром з нарощення волосся."""""""""



    Як печально...

    в юридичній академії того вчать?

    бурундук reply тойво

    та кого обходить, то особиста справа людини ким їй бути. Можна подумати в нас багато людей по спеціальності працює - 10-15%  максимум
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
09:01 Тимчасове відключать газ в центральній частині Тернополя 08:05 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up