У Тернополі швидка рятувала пораненого в голову хлопця. Справу розслідує поліція (ОНОВЛЕНЕ)

У Тернополі швидка рятувала пораненого в голову хлопця. Справу розслідує поліція (ОНОВЛЕНЕ)

У Тернополі місцевому мешканцю кілька разів вистрелили в голову.

2 грудня о 21.17 бригада швидкої виїжджала на вул. Карпенка, до 25-річного пацієнта, який отримав поранення із травматичної зброї. Обставини інциденту з’ясовують працівники поліції.

Про це повідомляє генеральний директор Центру ЕМД Тернопільщини Михайло Джус.

— Із закритою черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку, пораненнями голови, множинними забійними ранами голови потерпілого, після наданої медичної допомоги, доставлено у травмопункт, — цитуємо пана Джуса.

Відео дня

Що повідомляють у поліції

Про потерпілого лікарі повідомили на лінію "102". Травми чоловік отримав в результаті суперечки, повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області.

За попередньою інформацією, потерпілий разом з компанією 2 грудня близько 21:00 відпочивав у підвальному приміщенні багатоповерхівки. Шум заважав людям і один із сусідів вийшов заспокоїти відпочиваючих. Проте це йому не вдалося. Молоді люди почали словесно ображати місцевого мешканця. Останньому не сподобалося це і він повернувся до них зі зброєю — із пневматичним пістолетом. 

У ході розмови 35-річний тернополянин вистрелив в голову співрозмовнику. На місці події працювали правоохоронці. За попередньою інформацією, загрози життю потерпілого немає. Вирішується питання про внесення даного факту в ЄРДР згідно із статтею 125 (умисне легке тілесне ушкодження). Триває слідство.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up