У Тернополі виділили гроші на ремонт електрообладнання та електрощитових у будинках. Де відремонтують?

У Тернополі виділили гроші на ремонт електрообладнання та електрощитових у будинках. Де відремонтують?
  • На черговому засіданні виконавчого комітету прийняли рішення про виділення коштів для управителів багатоквартирних будинків та ОСББ на проведення робіт з ремонту мереж електропостачання.
  • Фінансування отримали 15 управителів, які подали необхідні документи, провели обстеження електрообладнання у своїх будинках та склали відповідні дефектні акти. Міський бюджет покриє половину витрат на ремонт.
  • Чи потрапив ваш будинок у перелік – дивіться у матеріалі! 

Чергове засідання виконавчого комітету відбулося у середу, 26 жовтня. 

У жовтні міська рада прийняла на сесії зміни до Програми розвитку житлово-комунального господарства Тернопільської міської територіальної  громади на 2021-2024 роки, відповідно до якої спрямувала кошти на ремонт електрощитових та на заміну електрообладнання у багатоквартирних будинках у співвідношенні 50% на 50%, тобто 50% фінансує міська рада, ще 50% – управитель будинку чи ОСББ. Рішення було прийняте з метою проведення ремонтних робіт електрощитових та здійснення заміни електрокабелів у багатоквартирних будинках, враховуючи воєнний стан та наближення зимового періоду.

Цією програмою могли скористатися усі управителі та ОСББ багатоквартирних будинків міста, де потребувався ремонт електрообладнання чи їх заміна.

Відео дня

Загалом, відповідно до рішення виконавчого комітету, з міського бюджету на заміну електрообладнання виділено понад 1,3 млн грн. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up