Партнер рубрики Події

У Тернополі відключили від каналізації за борги 38 абонентів

У Тернополі відключили від каналізації за борги 38 абонентів

Водоканал нагадує тернополянам, що уряд скасував мораторій на відключення житлово-комунальних послуг боржникам, який діяв від 5 березня 2022 року. Тому «хронічних» боржників тепер відключають від каналізації.

Віднедавна КП «Тернопільводоканал» відновив відключення «хронічних» боржників від каналізації.

Про це повідомила пресслужба КП «Тернопільводоканал».

— Так, за минулий місяць без доступу до каналізації залишилися 38 осель наших споживачів. 17 цих боржників оперативно врегулювали питання із заборгованістю, — йдеться у повідомленні. — Їхні домівки підключили до каналізайної мережі і сьогодні люди вже користуються послугою централізованого водовідведення.

Відео дня

У водоканалу зазначають, що відключення від каналізації — крайній метод роботи з недобросовісними споживачами, які місяцями боргують за комуналку і не бажають вирішувати проблему жодними іншими способами. Тому у разі виникнення заборгованості за послуги з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення закликаємо не відкладати владнання справи у довгий ящик, а звернутися за допомогою до працівників нашого підприємства.

Нагадаємо, Кабінет міністрів України відмінив заборону на припинення житлово-комунальних послуг, нарахування штрафів та пені, а також на стягнення заборгованості населення за житлово-комунальні послуги у грудні 2023 року.

 

Читайте також:

За скручення лічильників адмінпротокол тепер можуть скласти працівники водоканалу

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (21)
  • Ольга

    Пане Віктор, яка халява і яка робота зараз є. Це прекрасно знаєте яка ситуація в країні. Люди не живуть а виживають, донатять пенсіонери, школярі проводять солодкі ярмарки
  • Ольга

    А за дорахування кубів хол.води це правомірно, чи вже по апетиту водоканалу. Передаю регулярно по показниках лічильників( в мене їх 2), то за лютий +1.15 куба, січень + 1,4куба і т.д.) це що на премії і надбавки замало. Просто крик душі, чи якісь додаткові послуги надаєте?  Трошки по хрестиянськи поступайте.
  • Юрій Самуляк

    За все треба платити
  • Арсен

    Русоботи активізувались

keyboard_arrow_up