Партнер рубрики Події

У Тернополі відкрили новий офіс Helix в той день, коли до поліції подав заяву 500-ий ошуканий

У Тернополі відкрили новий офіс Helix в той день, коли до поліції подав заяву 500-ий ошуканий
фото зі сторінки https://vk.com/helixcapitalgroup?w=wall-20803080_23158
  • Найменша сума, яку втратили люди – 100 доларів США. Найбільша – 30 тис. доларів. Це - офіційні дані. 
  • У поліції припускають: новий офіс відкрили, щоб мати можливість компенсувати потерпілим грошові кошти. А також втримати людей, які потерпіли від дій компанії, і щоб вони не писали заяв. 

Про відкриття нового інформаційного (!) офісу HELIX у Тернополі повідомили на сторінці групи компаній «HELIX GROUP» в одній з соцмереж.

Того ж дня, 11 січня, до поліції написав заяву півтисячний ошуканий цієї компанії. Про це повідомили у секторі комунікації головного управління нацполіції в області.

Нагадаємо, у грудні 2016 р. у Тернополі затримали трьох керівників HELIX Дмитра Нагуту, Романа Фелика та Богдана Воронцова. Невдовзі їм обрали міру запобіжного заходу: усі троє мали перебувати два місяці за гратами на час ведення слідства з можливістю внесення застави. П. Нагуті довелось сплатити за рішенням суду 5 млн грн., п. Фелику 2,5 і Воронцову 1 млн грн. Всі внесли заставу і на час слідства перебуватимуть на волі.

Відео дня

Детальніше про це читайте Затримали трьох керівників «Хелікс», які видурили в тернополян понад 2,5 мільйона та

У суді обрали міру запобіжного заходу для керівників "Хеліксу" 
17 січня у суді Тернополя розглядатимуть апеляційну скаргу Дмитра Нагути. Адже він  просить змінити міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Апеляцію Романа Фелика розглядатимуть найближчими днями.

І поки тривають розгляди апеляційних заяв, у Тернополі відкривають новий офіс HELIX.

За словами тернопільських поліцейських, даний офіс представники HELIXу відкрили, аби мати можливість компенсувати потерпілим грошові кошти. А також втримати людей, які потерпіли від дій компанії, і щоб вони не писали заяв до поліції.

  • Станом на 12 січня до поліції надійшло вже понад півтисячі заяв від ошуканих, - повідомив начальник сектору комунікації головного управління нацполіції в області Сергій Крета. – Саме 11 січня зареєстрували 500-ту заяву у цій справі. Найменша сума, яку втратили люди – 100 доларів США. Найбільша – 30 тис. доларів.

Чи законним є відкриття нового офісу в час, коли триває розслідування настільки гучної справи - залежить від того, що саме там відбуватиметься. Про це розповіло джерело, наближене до правоохоронних органів Тернопільщини. Адже представники компанії HELIX намагаються видавати свою діяльність не за інвестиційну, а за інформаційно-консультативну. Надавати консультатції - законно. Новий офіс - це, очевидно, для окозамилювання і введення в оману суддів. Водночас, припускає джерело, навіть якщо вони щось і відкриють - це буде скоріше не офіс, а лише «вивіска» від офісу. Тобто, типова практика шахраїв.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (9)
  • Анонім

    Це ,щось нагадує фільм "Золоте теля" і його персонажа Зицпредседатель Фунт.

    Piter Savka reply Анонім

    Контора "Рога и Копыта"
  • Герасимчук Ростислав

    ВСЯ ЛОШНЯ В ОДНІМ ФОТО !!!
  • Анонім

    Це чистої води показуха .Набрали 20 фраєрків ,які взагалі не при ділах , і не в курсах теми нає..... . Заплатили по пару сотень грн для масовки і думають ,що керівників того нає....во це дійство врятує . Може вони і не отримають реальних термінів ,але репутація компашки типу "рога і копита" підмочена .
  • David Starr

    Одні селяни на фото зібрались :)

    Piter Savka reply David Starr

    Ну значить це тепер селян будуть розводити і тепер внески будуть робити наприклад не 100 долларів, а 100 мішків бараболі.

    Piter Savka reply David Starr

    Ну значить це тепер селян будуть розводити і тепер внески будуть робити наприклад не 100 долларів а 100 мішків бараболі.

    David Starr reply Piter Savka

    Зараз такі селяни пішли, усі при доларах із заробітків...

    Piter Savka reply David Starr

    Так, і головне гонору хоть відбавляй, а амбіції які .... тут вже навіть можна не казати.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 У місті на Тернопільщині відновили дзвін старовинного годинника на ратуші 20:00 На вулиці Батьківського двоє тернополян зробили стихійне сміттєзвалище — як відповідатимуть 19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку Від читача 22:29 Тумба Кварцит 110 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up