Партнер рубрики Події

У Тернополі відновлюють футбольні матчі з вболівальниками

У Тернополі відновлюють футбольні матчі з вболівальниками

30 березня у Тернополі відбудеться матч «Нива» Тернопіль — ДІНАЗ відбудеться із вболівальниками. Квитки доступні у продажі. Це перший за понад два роки домашній матч «Ниви» з глядачами.

Про це повідомляють на сторінці клубу у соцмережі.

— Футбольні вболівальники повертаються на трибуни! Матч ФК «НИВА» Тернопіль — ФК «ДІНАЗ» Вишгород — 30 березня 2024 року 13:00 — Домашня арена ФК "НИВИ" Адреса: м. Тернопіль, проспект С.Бандери 15. Перший за понад два роки домашній матч «Ниви» нарешті відбудеться з глядачами! — зазначають на сайті продажу квитків.

Відео дня

У рамках другого туру Чемпіонату Першої Ліги групи «Вибування» жовто-зелені приймуть на Центральному стадіоні ім. Р. Шухевича футбольний клуб «Діназ» Вишгород. 50 % від продажу буде перераховано ЗСУ.

Як видно на сайті замовлення квитків, для вболівальників будуть доступними два сектори — сектор 3 і 4. Ціна квитка — 100 грн.

Нагадаємо, раніше у «Нива» Тернопіль спростовали інформацію стосовно зміни місця розташування та закликали довіряти лише надійним джерелам інформації. «Нива» продовжуватиме як і раніше писати свою історію у Тернополі, де разом із вболівальниками буде розділяти спільні перемоги!

Також варто додати, що у 2023 році в «Ниві» тричі змінювали головного тренера і один раз — тренера воротарів.

 

Читайте також:

 Футболіст із Тернополя освідчився коханій перед матчем

Тернопільська «Нива» відзначила 45-річчя футбольним матчем

Ветерани тернопільської «Ниви» та львівських «Карпат» зіграють благодійний матч

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • myvova83

    Зі стадіону прямо в бусик незламності

keyboard_arrow_up