Партнер рубрики Події

У Тернополі водій керував автівкою під дією марихуани, — поліція

У Тернополі водій керував автівкою під дією марихуани, — поліція

На порушника патрульні склали адмінпротоколи.

25 січня поліцейський патруль на вулиці Карпенка зупинив за порушення правил дорожнього руху автомобіль Mitsubishi. Водій здійснив обгін транспортного засобу ближче ніж за 50 метрів перед пішохідним переходом у населеному пункті. Повідомляють в патрульній поліції області.



«Під час спілкування з 27-річним керманичем, патрульні помітили в нього ознаки наркотичного сп'яніння. Інспектори запропонували водієві пройти огляд на стан сп‘яніння у медичному закладі, на що громадянин погодився. Висновок лікаря-нарколога — позитивний. Чоловік керував автомобілем під дією марихуани», — йдеться в повідомленні.

Відео дня

На порушника інспектори склали адміністративні матеріали:

  • Постанову за ч. 2 ст. 122 (Порушення правил обгону) КУпАП;
  • Протокол за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп'яніння) КУпАП та відсторонили чоловіка від керування автомобілем.

Санкції статті передбачають штраф 17000 гривень із позбавленням права керування на 1 рік.

Лише з початку цього року, зазначають тернопільські патрульні, вони склали понад 60 адмінматеріалів за нетверезе кермування.

Раніше «20 хвилин» повідомляли про вироки у п’яних ДТП на Тернопільщині і що зі справами, які тягнуться роками.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (3)
  • Andriy Mysian

    Ці тести до одного місця, він не визначає що людина в наркотичному спяніні, він не є інформативним, може показати лиш те, що людина могла вживати якісь речовини і залишки цих речовин можуть бути в крові до 1 місяця.
  • SANYA

    Рит
  • Анна Кубай

    Машину на фронт .

keyboard_arrow_up