Партнер рубрики Події

У Тернополі встановили рекорд: Андрій Балабух розірвав три колоди карт

У Тернополі встановили рекорд: Андрій Балабух розірвав три колоди карт
  • Три колоди карт разом за 28 секунд розірвав житель села Яблунів Гусятинського району Андрій Балабух.
  • Подію зафіксували у Книзі рекордів Тернополя 4 грудня. 

Це четвертий рекорд спортсмена Андрія Балабуха. Серед рекордів є і піднімання однією рукою двох гир. Чоловікові 37 років. Він - підприємець та багатодітний батько.

- Я тренувався місяць до рекорду. Побачив, що спортсмен із Росії встановив рекорд світу і розірвав разом чотири колоди. Тому вирішив теж спробувати, - каже Андрій Балабух.

Відео дня

Андрій Балабух зізнався, що за час тренувань за день рвав по десять-двадцять колод. 

- Для тренувань потрібно мати силу рук, має захват бути сильним. Я тренуюсь в залі, колись займався армреслінгом, - говорить рекордсмен. - Є спеціальний еспандер, щоб тренувати силу рук. Головне - то бажання досягати чогось.

Перед встановленням рекорду карти перевірили на цілісність. Для того, щоб вони не випадали, спортсмен закріпив їх пластирем. Колоду вдалось розірвати за 22,6 секунд.

- В нас другий рік поспіль відбувається реєстрація рекордів Тернополя, дуже приємно, що Андрій Балабух вже не вперше встановлює рекорд. Тернопільщина пишається такими спортсменами, - зауважив під час вручення диплома про рекорд заступник Тернопільського міського голови Леонід Бицюра. 

До слова, сьогодні у Тернополі встановили ще один рекорд: Василь Шевчук пробіг босяка та без верхнього одягу 9 кілометрів навколо ставу.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (6)
  • Анонім

    А Бицюра там яким боком , що може вже всі питання в Тернополі вирішені , що він розважається в робочий час . Скоро вибори все поставлять на свої місця . Щодо так званих "рекордів" ,то нехай на наступний раз придумають рекорд типу х......  гирі піднімати , або насрати кілограм гівна .
  • Терен

    Ідіотизм, звичайно, але Бицюра тут як тут.
  • Тарас

    І у чию "синю" голову прийшла така ідея такого рекорду?
    Наступний раз нехай зубами попробує
  • Alessandra Kolinyak

    Як тебе знайти уфейзбуці
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:04 У поминальні дні не варто залишати на гробах паски і яйця. То що потрібно померлим, пояснюють священники 21:01 Віктор Павлік побував в рідній Теребовлі і поскаржився на... міст photo_camera 20:00 Теплиці, майонез і дитячий клуб: історії трьох бізнесів, які переїхали на Тернопільщину play_circle_filled photo_camera 19:30 24 квітня у мікрорайоні «Пронятин» не буде води Від читача 13:35 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 19:03 Вісім років судиться з поліцією: тернополянин вимагає покарання для патрульних та компенсації photo_camera 18:06 Таксі у Тернополі: порівняли тарифи різних сервісів виклику авто photo_camera 17:20 У бучацькій школі діти били та цькували однолітків. Хто понесе відповідальність 16:40 Заснував сімейну майстерню дронів та допомагає ЗСУ: історія 21-річного тернополянина 16:05 Чи будуть в Україні додаткові вихідні на Великодні свята 15:28 Із 23 квітня тернополянам можуть вимикати світло у «пікові» години 14:55 Біля Тернополя зіштовхнулися автобус та бус: є постраждалі 14:40 У Тернополі віддали честь полеглому Героєві під час руху колони «На щиті» (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 14:15 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 13:36 Тернополянин зняв в оренду неіснуюче житло. Як дізнатись чи квартира, яку ви знайшли — реальна 12:56 Українські консульства в Польщі та інших країнах призупинили роботу з чоловіками мобілізаційного віку 12:22 У яких лікарнях Тернопільщини можна отримати допомогу при інсульті 11:43 На Гайовій та Сахарова ремонтують двори та тротуари. Пишіть в коментарях вулиці, де це необхідно також 11:05 Омбудсмен перевірить дитячу бібліотеку в Тернополі після конфлікту працівниці та переселенців 10:25 В Тернополі чоловік отримав два роки тюрми за те, що чинив опір патрульним
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up