У Тернополі втретє перерахують безпритульних собак

У Тернополі втретє перерахують безпритульних собак

Для участі в акції уже можуть зголоситися волонтери.

Днями відкрито реєстрацію волонтерів на Підрахунок безпритульних собак у Тернополі - 2021, який цього року відбудеться уже втретє. Про це повідомляють на сторінці благодійної організації "Вірні друзі" у соцмережі.

— Для підрахунку потрібні активні та небайдужі мешканці міста зі смартфонами на базі IOS чи Android, які зможуть виділити 2 години ранкового часу з 7:00 до 9:00 8, 9 чи 10 липня (на вибір) для проходження обраного сектору. Один сектор = один день! — йдеться у повідомленні. — Карта Тернополя поділена на сектори 4-х кольорів. Наразі відкрита реєстрація для обов'язкових для проходження секторів Жовтого кольору, тож знаходьте зручний для Вас сектор (якщо сектора немає у списку реєстраційної форми, Вас хтось випередив) та обираєте його з випадаючого списку на формі реєстрації.

Реєстрація на обов'язкові для підрахунку сектори жовтого кольору за посиланням: https://bit.ly/3hfkXou Долучайтесь до корисної для міста ініціативи і запрошуйте друзів!

Відео дня

Нагадаємо, підрахунок тварин відбуватиметься у Тернополі 8, 9 та 10 липня за методикою міжнародної організації World Animal Protection на базі програмного забезпечення від команди Animal ID.

Отримані результати дозволять порівняти кількість, стан вуличних собак та показник стерилізації по відношенню до показників минулих років.

Як зазначають організатори акції, минулого року, показник стерилізації безпритульних собак сягав 37.7% в той час, як у 2019 році цей показник був 21.5%, детальніше за лінком https://bit.ly/3haMneR

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up