У Тернополі заборонили проведення благодійного фестивалю Файне Місто

У Тернополі заборонили проведення благодійного фестивалю Файне Місто

Рада оборони та військова адміністрація не дозволила проведення фестивалю. Про це повідомив Володимир Труш на брифінгу 11 травня.

Військова адміністрація запропонувала організаторам провести фестиваль в закритому приміщенні з використанням ЗМІ, телебачення, але без глядачів.

Нагадаємо, благодійний фест мав відбутися 13-15 травня. 

Відеозвернення організаторів фестивалю Файне Місто з приводу благодійного фестивалю в укритті, зі збору коштів на підтримку полку Азов.

Відео дня

Нагадаємо, з 7 травня діє заборона на проведення мирних зборів, мітингів, походів і демонстрацій, інших масових заходів. Таке рішення прийняла Рада оборони області.

У коментарях на сторінці військової адміністрації тернополяни висловлюють свою думку щодо заборони благодійного фестивалю Файне Місто.

"Скажіть будь ласка, а чому не дали дозволу на проведення фестивалю Faine Misto festival, яке ставить на меті зібрати кошти для військових, і при цьому буде проводитись у підвалі, що безпечно, в той час, коли дозволені події у філармонії, драмтеатрі та навіть просто під відкритим небом? мені здається це несправедливим. прошу, передивіться своє рішення, написав Макс Бурєнок.

Vlad Murashko теж запитав чому не дали дозвіл на проведення фесту

"Чому не дали дозвіл для проведення благодійного фестивалю від Faine Misto, яке ставить на меті зібрати кошти для службовців полку АЗОВ, і при цьому буде проводитись в укритті, в той час, коли дозволені події у філармонії, драмтеатрі та навіть просто під відкритим небом? Це несправедливо. Передивіться своє рішення".

Anna Oldman теж залишила свій коментар на сторінці військової адміністрації Тернопільщини.

"В чому полягає відміна благодійного фестивалю Файне Місто в Naпошті? Чим відрізняється стендап, концерт Братів Гадюкіних в тому самому приміщенні? Чи концерт Марії Лемішки в філармонії? Чому в тому ж самому Львові та інших містах проходять благодійні концерти? Faine Misto festival захід, який роками приносив прибуток місту і рекламував Тернопіль серед молоді як молодіжне, гарне місто зараз збирає кошти полку Азов, а ви просто все знищуєте".

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (8)
  • Олег Кушнір

    Заробили би трохи грошей на благодійнісь, але не получилось
  • Vasil Chizhov

    Дибіли
  • Оксана Бичко

    Які фестивалі в Україні. війна люди схаменіться
  • Марія Шимків

    А самі організатори точно українці?Які фестивалі,коли війна?

keyboard_arrow_up