У Тернополі зафіксували факт продажу алкоголю після встановленого часу

У Тернополі зафіксували факт продажу алкоголю після встановленого часу

Спеціальні робочі групи перевіряють дотримання правил продажу алкоголю у торговельних мережах Тернополя.

З 16 квітня на території Тернопільської міської територіальної громади дозволено продаж алкогольних, слабоалкогольних напоїв та вина у торговельній мережі з 11:00 по 17:00 год., в закладах ресторанного господарства – до 21:00 год. з обов’язковою видачею розрахункового документа встановленого взірця.

З метою виявлення порушень - недотримання обмежень продажу алкоголю під час воєнного стану, у Тернополі працюють спеціальні робочі групи, у які входять представники поліції та муніципальної інспекції, повідомляє пресслужба міської ради.

Загалом впродовж ночі з 20 по 21 квітня у місті працювало дві таких групи, які перевірили понад 50 магазинів. Зафіксовано один факт продажу алкоголю після встановленого часу, відтак на порушників оформлено протокол за порушення ст.156 КУпАП.

Відео дня

Робочі групи працюватимуть й надалі.

— Якщо вам відомі факти порушення торгівлі пивом чи іншими алкогольними напоями на території Тернополя до 11.00 год. та після 17.00 год., повідомляйте про виявлені порушення управлінню муніципальної інспекції за  тел. +38 073 015 1481 (Viber), — йдеться у повідомленні.

Довідка

Продаж алкоголю з певними обмеженнями дозволили у 36 громадах Тернопільської області, повідомляє Тернопільська обласна військова адміністрація.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up