Партнер рубрики Події

Як у Тернополі шукали вибухівку: усі подробиці (РЕПОРТАЖ)

Як у Тернополі шукали вибухівку: усі подробиці (РЕПОРТАЖ)

Про те, що дві будівлі у центрі міста могли замінувати – стало відомо близько 12:00 у четвер, 4 серпня. Всіх працівників та відвідувачів Центрального універмагу та вокзалу евакуювали. Як все відбувалося –  дивіться у репортажі.

Навколо Центрального універмагу було чимало правоохоронців, рятувальників та працівників швидкої. Проходи до будівлі перегородили – правоохоронці просили перехожих обходити будівлю та не наближатися близько.

– Був у ЦУМі, як почали усіх виводити – сказали, що замінування, – розповідає очевидець пан Олег. – Люди та працівники спокійно вийшли, ніхто не панікував.

Відео дня

У цей час приміщення залізничного вокзалу вже обстежили та навіть дозволили повертатися пасажирам та працівникам.

У довідці черговий вокзалу розповів, що повідомлення про замінування було приблизно опівдні. Тоді довелося виводити усіх пасажирів, зустрічаючих та працівників. Спеціалісти обстежили приміщення та, переконавшись, що вибухівки немає, – дозволили повертатися.

На щастя, інформація про замінування – не підтвердилася. Відповідні структури перевірили будівлі, щодо яких надійшло повідомлення про наявність вибухонебезпечних предметів. Загроз не виявили.

До слова, Тернопіль – не єдине місто, де надійшли повідомлення про замінування. У Вінниці повідомили про можливе замінування Центрального ринку. У цей же час до поліції надійшли повідомлення про замінування трьох об'єктів у Рівному. Зокрема, йшлося про залізничний вокзал, автовокзал та вулиці неподалік продуктового ринку.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Бодя Олегович

    Надіюсь шутніка знайдуть, хоча більше похоже на москальску "акцію"
  • СТУГНА П

    Треба перевіряти всіх хто приїжає зі сходу . Люди різні і під виглядом переселенців можуть бути завербовані москальські агенти і всякі провокатори

keyboard_arrow_up