Партнер рубрики Події

У Тернополі знову запрацював "телевізор Пелеха"

У Тернополі знову запрацював "телевізор Пелеха"
"Телевізор Пелиха" на розі бульвару Шевченка і вулиці О.Кульчицької вже говорить і співає.Цей пам’ятний знак на честь відомого тернополянина Ігоря Пелеха вставили на вихідних.

Мініатюру у формі телевізора з сенсорним екраном, яка не працювала кілька років, відновили друзі відомого шоумена з новими власниками приміщення. 
Телевізор працює на тому ж самому місці, де він і був встановлений 8 травня 2011 року. Пройти вулицею і не помітити пам’ятний знак майже неможливо. Вандали обвели його червоною фарбою з балончика і підписали "телевізор Ігоря Пелеха".

- Попередні власники приміщення занедбали телевізор, а ми взялися його відновлювати, - розповідає чоловік, який представився новим власником приміщення на бульварі Шевченка. – Ми демонтували телевізор і взялись його відновлювати, бо він не працював. Відновлювали майже місяць.
За словами чоловіка,  щоб телевізор знову запрацював, довелось повністю змінити "залізо". Нарізкою роликів займались програмісти з друзями відомого тернополянина. А відремонтований телевізор встановили у суботу, 26 вересня.
Читайте також:
Зник памятник Ігору Пелиху
Меморіальний "телевізор" Ігоря Пелиха відновлять його друзі

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (3)
  • Анонім

    а карту Тернополя з іншої стіни теж відновлять?

    ой, не відновлять, там ж тепер 2 вікна нового генделя!
  • Анонім

    Хороший був хлопець,позитивний...
  • тойво

    то вандали намалювали?думав шо то такий креатив..
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
19:01 У Тернополі посмертно нагородили трьох поліцейських photo_camera 18:10 Торгівля людьми досі актуальна. Як діяти, якщо ви постраждали від експлуатації 17:35 У ДСНС показали як Тернопільські піротехніки розміновують Харківщину 16:54 У Тернополі до Дня Героїв відкриють Алею пам'яті «Незламні» Від читача 17:10 Бережани. Переселенцям - про працевлаштування, навчання, підприємництво 16:15 Податок на бездітність: депутат запропонував, потім відкликав, а соцмережі активно обговорюють 15:38 Чи є електронна черга у ТЦК для тернополян та чи видаватимуть направлення на ВЛК 15:07 Студенти в Україні, ймовірно, розпочинатимуть навчальний рік в серпні і вчитимуться по суботах 14:33 Біля Драмтеатру після ремонту комунікацій відновлюють покриття play_circle_filled photo_camera 13:57 Як оновити дані військовозобов'язаного у ЦНАПі Тернополя: чи є черги та чи працює система play_circle_filled photo_camera 13:15 У селі неподалік Заліщиків живуть вовки, мавпи та єнот. Але до утримання є питання play_circle_filled photo_camera 12:33 Поліція розшукала хто закопав цуценят у парку. Двох врятували 11:53 Побиття водія маршрутки в Тернополі: 20 хвилин дізналися деталі 11:30 На Тернопільщині влітку відкриють чотири табори для відпочинку дітей (ФОТО) 10:47 Мешканці Тернопільщини заплатили майже сто мільйонів податків на нерухомість 10:15 «На Рогатці» в Тернополі варто чекати на затори. Ремонтуватимуть дорогу 09:35 Графік відключення світла в Тернополі та області 21 травня 09:01 Хто з жінок зобов'язаний бути на обліку з 18 травня: пояснення адвоката 08:02 У Підгаєцькій громаді оголосили День Жалоби: на війні загинув 34-річний воїн Іван Лучка 22:01 Вдома двоє дітей і все на своїх місцях: тернополянка вчить жінок, як організувати простір
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up