Партнер рубрики Події

У центрі міста легковик зіткнувся з маршруткою, постраждала дитина: деталі ДТП (ОНОВЛЕНО)

У центрі міста легковик зіткнувся з маршруткою, постраждала дитина: деталі ДТП (ОНОВЛЕНО)
  • Неподалік Катедрального собору Різдва Христового сталась аварія. Постраждала дитина. На місці події працюють поліцейські та медики «швидкої».
  • Що відбувається зараз у центрі міста – журналісти «20 хвилин» дізнались.

Про дорожньо-транспортну пригоду, яка 8 грудня трапилась у центрі Тернополя, в редакцію сайту «20 хвилин» приблизно о 13:25 повідомив читач Юрій.

– Біля Зеленої церкви маршрутка ніби збила пішохода. На місці є швидка і поліція, – розповів нам чоловік, який випадково став очевидцем аварії.

Але речниця патрульної поліції у Тернопільській області Катерина Метельська розповіла нам наступне. За попередньою інформацією ДТП трапилось на вулиці Руській о 13:21. Інформацію патрульні отримали на службовий планшет.

Відео дня

– Попередньо, водій легкового автомобіля, порушивши правила дорожнього руху, спричинив зіткнення із маршрутним транспортним засобом. Внаслідок аварії травмована одна дитина, пасажир маршрутки, – наголосила Катерина Метельська.

За даними заступниці директора Центру екстреної медичної допомоги Ганни Мончак, в цій дорожньо-транспортній пригоді дійсно постраждав пасажир маршрутки, а саме восьмирічний хлопчик. Він їхав у транспортному засобі у супроводі батька. Сидячих місць не було, тому чоловік із сином стояли у салоні.

– Виклик надійшов приблизно о 13:01 на перехрестя вулиць Руська – Патріарха Мстислава. Маршрутка різко загальмувала, бо її «підрізав» легковий автомобіль. В результаті хлопчик 8 років, який стояв у салоні, вдарився головою до стійки. У нього параорбітальна гематома, підозра на струс головного мозку. Потерпілого оперативно доставили в обласну лікарню, – зауважила Ганна Мончак.

Наразі поліція встановлює всі обставини ДТП. Інформація оновлюється.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up