Партнер рубрики Події

Парковки у Тернополі: які будуть безкоштовними, а де доведеться платити

Парковки у Тернополі: які будуть безкоштовними, а де доведеться платити

Під час 25 сесії міської ради сьогодні, 28 квітня, депутати підтримали рішення щодо платних парковок міста. Дві стануть безкоштовні, а одна – платною. 

Проєкт рішення передбачає, що дві парковки на вулиці Микулинецькій та вулиці 15 Квітня стануть безкоштовними. На вулиці Микулинецька є 17 паркувальних місць, 15 з яких платні. На вулиці 15 Квітня — 27 паркувальних місць, з них 24 платні.

А от біля Українського дому Перемога на бульварі Шевченка паркування стане платне. Ця парковка розрахована на 18 місць. 

Вартість години паркування у місті коштує 12 гривень. Перелік платних парковок, місця розташування та час їх роботи можна переглянути на сайті міської ради

Відео дня

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (14)
  • Олег Сопрун

    Чому не працюють паркомати? Чому не видають фіскальні чеки?
  • Vova Mudryj

    Ф НАВПАКИ ,,,ВИДНО БАБЛА НЕМА !ДВІ ПАРКОВКИ ПОВИННІ БУТИ ВИДІЛЕННІ ДЛЯ ІНВАЛІДІВ !!ЦЕ НАВІТЬ НЕ ОБГОВОРЮЄТЬСЯ !!! ЦЕ ПРАВИЛО У БУДЬ-ЯКІЙ -КРАЇНІ ЄВРОПИ !!!
  • Читач29

    Ви ж в курсі, що парковкою в Україні рахується місце орендоване під парковку, облаштоване паркоматом, шлакбаумом,  та хтось здійсьнює нагляд та несе відповідальність?! Міця вздовж дороги (а дороги є громадською власністю, за які ми платимо податки (акциз закладено в кожен літр пального) є частиною дороги і не є парковкою. Вам не дають чеків, за автівками догляд ніхто не здійсьнює і відповідальність ніхто не несе. Вас знову намахують ваши обранці!
  • юрий попов

    Всі парковки в місті після 18 години і в вихідні мають  бути безкоштовні ! Так є в багато місцях європи куди ми так всі хочем ! І саме головне  чому наша міськ рада ніде не подає звіт скільки Тернопільска громада і мешканці міста мають зиску с цих парковок!

keyboard_arrow_up