У Центрі Тернополя демонтують літній майданчик біля ресторану

У Центрі Тернополя демонтують літній майданчик біля ресторану
  • Демонтувати літній майданчика біля ресторану «Tbilisi.Ge» за адресою вул. Петра Конашевича - Сагайдачного вирішив виконком Тернопільської міської ради.
  • У рішенні, опублікованому 22 травня йдеться, що майданчик влаштовали з порушенням дозвільних документів.

Про це повідомляє Тернопільська міська рада.

— Постійно діючій робочій групі невідкладно організувати та провести роботи з демонтажу конструкцій літнього майданчика, влаштованого з порушенням дозвільних документів біля закладу ресторанного господарства «Tbilisi.Ge» за адресою вул. Петра Конашевича - Сагайдачного, фізичною особою – підприємцем Паламарчуком Павлом Олександровичем, — йдеться в рішенні виконкому.

Робоча група має повідомити підприємця, що він може демонтувати літній майданчик і самостійно.

Відео дня

Комунальним підприємствам «Тернопільміськсвітло», «Тернопільводоканал», «Тернопільелектротранс», «Міськшляхрембуд», приватному підприємству «Східний Масив», дочірньому підприємству «Фаворит-1», товариству з обмеженою відповідальністю «ТехноБудЦентр» визнечено виділити на вимогу робочої групи спеціалізовану техніку та засоби для проведення робіт з демонтажу конструкцій літнього майданчика. А Тернопільському міському РЕМ забезпечити від’єднання літнього майданчика від електропостачання.

Управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології має привести місце, де розташовувався літній майданчик, до належного стану.

Роботи з демонтажу та приймання на зберігання демонтованої споруди забезпечує ТОВ «ТехноБудЦентр», про що підприємство має оформити відповідними актами.

При виконанні робіт з демонтажу залучать працівників Тернопільського районного управління поліції ГУНП в Тернопільській області.

Нагадаємо, раніше 20 хвилин повідомляли, що у Тернополі демонтували кіоск, де раніше продавали квас.

 

Читайте також:

На бульварі Шевченка демонтовують бар, який горів минулого року

У Тернополі демонтували кіоск на Коновальця

У Тернополі демонтують ще дві тимчасові споруди на Тарнавського та бульварі Шевченка

Дозволів не було: біля «Циганки» демонтують літній кінотеатр

У Тернополі змінили правила благоустрою: хто має наводити лад на закріпленій території?

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (14)
  • Людмила Домбровська

    Ростуть кнайпи Заставних,Надал парки роздав на кнайпи,скоро з парків нічого не залишиться.Ім можна все.А хто ж іх вибирав на виборах?Ми.От і ростуть іх сімейні бізнеси!
  • Роман Заяць

    Заставного трущоби заберіть з проїжджої території. Слабо?
  • Nadiia Vovk Vovk

    Ого, якщо в Украіні ще ресторани працюють і е відвідувачі...А в Італіі ,де працюю 5 закрилися ,бо немае відвідувачів.Молодці Украіна!
  • Oleg Zelinger

    Ще своїх пять копійок встромлю . І після цього влада на всіх щаблях запрошує повертатися в Україну . Адже з таких дрібниць складається враження як відноситься влада до малого бізнесу .

keyboard_arrow_up