Партнер рубрики Події

У центрі Тернополя виставили трофейну зброю та збирали гроші на ЗСУ

У центрі Тернополя виставили трофейну зброю та збирали гроші на ЗСУ

На Театральному майдані збирають кошти на автомобілі та дрони для захисників. Волонтери виставили російську форму окупантів, залишки зброї та ракет.

Як розповіли волонтери благадійного фонду «Ми з Кам'янського», вони четвертий день у Тернополі. Колишні військові, які отримали поранення, збирають кошти на потреби ЗСУ. Наразі вони проводять збір на придбання авто для в/ч 4869 та квадрокоптер для 25-ї повітрянодесантної бригади.

– Ми їздимо по Українських містах, збираємо кошти на потреби військових. Вже четвертий день у Тернополі, – розповідає волонтер, військовий 25-ї окремої повітрянодесантної бригади Андрій Мазур, позивний «Іванич». – Раніше збирали кошти на автівки через інтернет, але люди вже менш активні, тому ми вирішили зробити невелику інсталяцію та відвідувати різні міста. Тут є російська форма, частина їх зброї, уламки ракет, які по нас запускають. Також є тубуси нашої зброї,з допомогою якої знищують техніку та ракети окупантів. 

Відео дня

Як розповів пан Андрій, головна фішка – опудало путіна на шибениці. Багато людей фотографує його. 

Тернополяни активно підходять та розглядають залишки зброї, фотографують опудало, спілкуються з військовими та допомагають коштами.

Допомогти військовим та подивитись на виставку можна орієнтовно до 19:00, 5 грудня.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up