У Центрі тернополянин роз'їхав кошенят машиною

У Центрі тернополянин роз'їхав кошенят машиною
  • На вулиці Руській, 19 у Тернополі чоловік переїхав машиною троє кошенят на очах дітей, які гралися на дитячому майданчику у п’ятницю, приблизно о 09:30,- кажуть очевидці.
  • У поліції кажуть, що його не покарають, якщо на водія не напишуть заяву.

 

Жителі вулиці Руська, 19 підгодовували у дворі безпритульну кішку, яка нещодавно народила троє кошенят. А вранці, у п’ятницю, один із жителів цього будинку, який не любив цих котів, переїхав безпритульних кошенят машиною.

   - Кошенята нікому не заважали, а він завжди до них погано ставився, - каже жителька будинку пані Юлія. - І цей нелюд безжально, навмисно роздавив їх машиною.

Жінка відразу звернулась у поліцію, але там їй сказали, що до відповідальності його не притягнуть, бо це безпритульні тварини.

Відео дня

   - Цей нелюд виховує внуків і називає себе європейцем. У Європі його б за такий вчинок позбавили волі й надовго. А в нас залишаються тільки соцмережі та інтернет-видання, - каже тернополянка.  - Треба піднімати це питання і зробити як у Дніпрі та Харкові - визнати дворових котів екосистемою міста, тоді в них буде захист і ніхто не посміє вчинити таке. У Європі вже давно все вирішили в правовому полі.

У патрульній поліції Тернополя підтвердили, що жінка зверталась із скаргою на лінію 102.

   - Жінці потрібно звернутись в відділення поліції для написання заяви по цьому факту, - коментує старший інспектор ПС УПП в Тернопільській області Катерина Басалига. - І тоді на нього можуть накласти, або адміністративну, або кримінальну відповідальність.

За жорстоке поводження з тваринами є адміністративна відповідальність (ст. 89), а також  кримінальна (ст.299).


 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (145)
  • Маша Журавська

    Вкид в тему. А хто цікавиться долею тварин "в добрі руки" на Шептицького? Куди дівають тих кошенят і собачат безпородних, яких ніхто не забере? Тільки цього тижня була свідком як кошенята напівпритомні доходили на спеці в акваріумі, зрозуміло що наступного дня їх вже не було.  А наївні люди приносять свій незаплановпний виводок торгашам і ще платять від 30 грн за тваринку, щоб ті їх "віддали в добрі руки".
    Чомусь долею цих тварин ніхто не переймається - очі не бачать, серце не болить.
  • Leonid Zilnyk

    Єбать уйобок блядь.Дайте хтось дані про це чмо.
  • Наталя Панцьо

    Оприлюдніть фото і його дані.... нехай люди знають «героя» в лице
  • Volyanska Nataliya

    O це з ним зробити те ж
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:02 Як тернополянам оформити субсидію через «Дію»? Перевірили «20 хвилин» 20:15 Суд визнав депутата Тернопільської обласної ради Любомира Крупу загиблим на війні photo_camera 20:00 Артилерія, авіація і не тільки: росіяни посилюють обстріли Сумської області, — ЗСУ 18:35 Які культурні заходи цього тижня проведуть у бібілотеках Тернополя Від читача 11:20 Благодійний концерт за участю гуртів "Дивний простір" та "Spalah" 17:03 Як поповники файну карту через додаток е-Тернопіль: «20 хвилин» перевірили photo_camera 16:45 На Тернопільщині чоловік збирав гроші під виглядом лікування дітей і військових — поліція photo_camera 15:49 Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал (пресслужба Тернопільської міської ради) 15:00 «За малюнками приховані біль і втрати»: військові під час реабілітації намалювали картини (ФОТО) photo_camera 14:20 У Тернополі відбудуться «Дні кіно від ТРО» 13:31 У Тернополі продають перші вербові котики: де придбати та скільки коштують 13:00 180 тисяч гривень за зняття «поробів» віддала «ворожці» жінка з Тернопільського району 12:30 Квитки розкупили на кілька сеансів наперед: Тернопіль відвідали актори фільму за повістю Кузьми Скрябіна play_circle_filled photo_camera 11:47 На проспекті Бандери зіткнулися два автомобілі: один водій втік 11:25 МОЗ оновило рекомендації щодо проведення щеплень вакциною проти COVID-19 для первинної вакцинації 11:00 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:00 На Тернопільщині зросла захворюваність на ГРВІ та грип 09:15 У Церквах східної традиції розпочався Великий піст 08:46 18 березня у Тернополі відключили світло за однією адресою 08:05 У Підволочиську чоловік продавав перероблений пістолет play_circle_filled photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up