Партнер рубрики Події

У туалетах в парку Нацвідродження встановлять двері: ми дізналися скільки коштів витратять

У туалетах в парку Нацвідродження встановлять двері: ми дізналися скільки коштів витратять
  • Чимало тернополян скаржились на стан туалету у парку Національного відродження. Між туалетними кабінками є лише перегородки, а от дверей – немає ані у жіночому, ані у чоловічому туалеті, тож всі відвідувачі «як на вітрині».
  • Ми дізналися, коли встановлять двері на кабінках та скільки коштів витратять.

Про те, що в туалетах у парку Національного відродження нарешті встановлять двері на кабінках розповів журналістам «20 хвилин» директор КП «Об’єднання парків культури і відпочинку м. Тернопіль» Микола Ткач. Їх вирішили встановити, оскільки на цій проблемі акцентували тернополяни та звертали увагу журналісти.

– Ми вже провели відповідну закупівлю, спеціалісти зробили заміри. Встановлюватимемо металопластикові двері на кабінках. Наразі ми чекаємо на їх виготовлення. Орієнтовно ми розраховуємо, що ці роботи виконаємо в середині жовтня, – каже пан Ткач.

10 таких дверей коштують 45 290 гривень, розповів директор комунального підприємства.

Відео дня

Ми знайшли цю закупівлю на сайті dzo.com.ua. Договір уклали з ФОП Жук Світланою Степанівною.

Як свідчать дані аналітичної платформи YouControl, основний вид діяльності підприємиці - Інші види роздрібної торгівлі в неспеціалізованих магазинах. Вона зареєстрована як ФОП понад 4 роки.

У 2021 році вона надавала послуги з закупівлі та встановлення металопластикових дверей та вікон для однієї з місцевих шкіл на суму 36 400 гривень.

А ви користувалися громадським туалетом у парку Нацвідродження? Чи комфортно користуватися вбиральнею без двере? Пишіть свою думку!

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (3)
  • Petro Skarzhynskyi

    Зато картин і сувенірів накупила міськрада😁
  • Василь Федюк

    Рівень розвитку Тернополя вражає
  • Петро Беріт

    Слава нашому меру! Зміг! І 15 років не пройшло!

keyboard_arrow_up