Партнер рубрики Події

У Забойках поховають безвісти зниклого бійця Андрія Капчура

У Забойках поховають безвісти зниклого бійця Андрія Капчура
Безвісти зниклого бійця АТО 35-річного Андрія Капчура із села Забойки Тернопільського району поховають у рідному селі. За його тілом вже поїхали на схід. Завтра, 18 серпня зранку труну з тілом героя зустрічатимуть у Забойках. Після цього відбудеться похорон.

- Андрієві прийшла повістка і влітку минулого року він пішов воювати, - розповідає сільський голова Марія Палига. – 21 січня цього року під час боїв під Дебальцевим зв'язок із Андрієм перервався. 

Андрій Капчур воював у 128-й гірсько-піхотній бригаді разом ще з одним жителем Забойок Дмитром Заплітним, додає сільський голова. Дмитро тоді теж загинув, його тіло привезли додому і поховали. А Андрій вважався безвісти зниклим. Рідні та волонтери до останнього надіялися, що він - живий. Андрія розшукували по лікарнях та госпіталях. А тепер його ідентифікували за експертизою ДНК.

Відео дня

Нагадаємо, у Кременці мають перепоховати безвісти зниклого в АТО Миколу Чорного. Звістки про нього не було більше року. 

 

 

Колектив 20minut.ua щиро співчуває рідним загиблих. Вічна пам'ять героям!

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Анонім

    Що ви тут пишете.....  Андрія не був похований, тому це не буде перепохування.

    Анонім reply Анонім

    а тут і пише поховають, а не перепоховають.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
16:10 Підробила медвисновок військовозобов’язаному: що сказав суд на Бережанщині? 15:45 Зеленський вніс до Ради законопроєкти про продовження мобілізації і воєнного стану 15:01 Спортсмени з Тернополя здобули перемогу на Кубку світу у Туреччині 14:10 На Великдень син поранив ножем свою маму — поліція Від читача 16:45 Презентація манускрипту «Лемент Херсонщини» 13:10 Рух транспорту відновили в районі вулиць Купчинського—Сахарова 12:35 На Тернопільщині водій тікав від поліції і скоїв ДТП 12:10 У Тернополі з багатоповерхівки випав чоловік 11:20 Загинув військовослужбовець з Козови Василь Височан 10:40 Скільки транспорту курсуватиме до кладовищ на Великодні свята і Провідну неділю 10:00 6 травня у парку Сопільче проведуть гаївки 09:01 Сьогодні Світлий або Обливаний Понеділок: звичаї та традиції свята 08:01 Війна забрала життя Героя Олега Курися, який народився в Чортківській громаді 21:01 Таксі у Тернополі: порівняли тарифи різних сервісів виклику авто photo_camera 20:01 Борсук «життєрадісний»: у лісі на Тернопільщині фотопастка зафіксувала рідкісну тварину photo_camera 19:03 Відео у TikTok від тернополян та про Тернопіль: дивіться підбірку! play_circle_filled 18:01 Благодатний вогонь вже привезли у тернопільські церкви photo_camera 17:02 Великдень на передовій: українські воїни розповіли як не забувають про традиції
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up