Партнер рубрики Події

У Зарваниці молитимуться за мир в Україні і світі на заклик Папи Римського

У Зарваниці молитимуться за мир в Україні і світі на заклик Папи Римського

На заклик Святішого Вселенського Архиєрея Франциска Папи Римського Тернопільсько-Зборівська Архиєпархія приєднуються до Всесвітньої молитви за мир в Україні із Марійського духовного центру "Зарваниця".

У середу, 26 січня, весь світ молиться за мир в Україні і світі. Провести таку молитовну акцію запропонував Папа Франциск.

Понтифік закликав всіх людей доброї волі молитися за те, щоб кожна політична дія служила загальнолюдському братерству, і запропонував, щоб середа, 26 січня 2022 року, була Днем молитви за мир.

Зважаючи на заклик Папи, архиєпископ і митрополит Тернопільсько-Зборівський УГКЦ Василій Семенюк закликав священників та вірних у цей день єднатися у молитві зі Святішим Отцем за мир в Україні. Парохів запросили організувати при парафіях цілодобове молитивне чування, а хто не має можливості долучитися, нехай молиться вдома у колі родини.

Відео дня

У Зарваниці молитимуться 26 січня о 16 годині.

Доєднатися до молитви можна за посиланням https://youtu.be/DIrAGh2xxA8

УГКЦ також організувала ланцюжок живої молитви, який пройде у храмах УГКЦ в Україні та за кордоном: Київ, Мельбурн, Львів, Париж, Філадельфія, Івано-Франківськ, Рим, Зарваниця, Перемишль, Краматорськ, Вінніпег, Лондон, повідомляє РІСУ.

Протягом дня з цих міст транслюватимуть по "Живому телебаченні" Божественну Літургію, молебні, акафісти, Ісусову молитву... Завершиться цілоденне чування УГКЦ традиційною молитвою на вервиці о 20:00 під проводом Блаженнішого Святослава та духовним гімном України «Боже великий, єдиний».

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up