Партнер рубрики Події

У Збаражі серйозна пожежа. Горить спиртова база (оновлено)

У Збаражі серйозна пожежа. Горить спиртова база (оновлено)
Фото УДСНС в Тернопільській області

У Збаражі горить спиртова база. Про це повідомляє у соцмережі "Фейсбук" Олег Миколайчук. Він завантажив фото, де видно масштаби пожежі. 

У коментарях пишуть, що на місце виїхали 15 пожежних машин і ще прибувають. Люди переживають, щоб не було вибуху, адже поряд є житлові будинки.

На місці працюють надзвичайники, є швидка. Медики чергують тут ще з 18.00, кажуть, що потерпілих немає. 

Відео дня

Як повідомив начальник УДСНС в Тернопільській області Віктор Маслей, виклик зафіксували о 18.00 на вулицю Зарубинська, 61 у Збаражі.

- До місця пожежі прибули пожежно-рятувальні підрозділи міста Збаража. Підтвердили третій, підвищений, номер виклику. Горіли склади, площею орієнтовно 1200 м кв. На момент прибуття підрозділів горіли 8 резервуарів біоетанолу, - розповідає Віктор Маслей.

На 21.10 пожежникам вдалося локалізувати пожежу і подбати про те, щоб вогонь не перекинувся на сусідні житлові і складські приміщення, де виготовляють меблі. Врятували адміністративний корпус підприємства. За словами головного рятувальника області, до гасіння пожежі залучили 14 одиниць техніки і близко 60 чоловік особового складу з Тернополя і Збаража, прибув також пожежний поїзд, техніку надали сільгоспвиробники району, прибули й пожежно-рятувальні бригади з Вишнівця і Нижніх Луб'янок.

Про причини пожежі рятувальники сказати наразі не готові. Залишається загроза вибуху, тому на місці залишаються чергувати бригади пожежних.

З найближчих житлових будинків, які на відстані 50 метрів від осередку пожежі, відселили людей. У деяких будинках потріскали вікна. Як повідомив голова Збаразької РДА Валерій Савчук, для них підготували гуртожитки і харчування. Розміри збитків встановлять згодом і компенсують. 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Nazar Khytryi

    Випускники підпалили!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
19:03 Тернопіль прикрасили до Великодня: фоторепортаж з міста 18:02 Тепер захищає нас із неба: загинув 25-річний воїн з Коропецької громади Андрій Данцевич 17:04 У Тернопільській громади висадили понад сотню дерев та кущів: де стане зеленіше 16:02 У Тернополі стартував сезон фонтанів (Фото дня) Від читача 22:29 Тумба Кварцит 110 15:01 У Бучачі освятили Алею Памяті 25-ти воїнам-героям з громади photo_camera 14:03 Без яєць та молока, з ромом та журавлиною: блогери та господині Тернополя поділилися рецептами пасок 13:03 На Чортківщині жінка впала в 12-метровий колодязь 12:03 Молода картопля по 65, а яйця – 23: що та за скільки продають на ярмарках до Великодня 11:03 Чи будуть депортувати з-за кордону чоловіків з простроченими паспортами: пояснює юрист 10:09 У Тернополі чоловік на BMW втікав від поліцейських: чим закінчилась погоня 09:14 Легендарна паска за рецептом Дарії Цвєк: тримайте секретний рецепт play_circle_filled 08:30 Вночі окупанти атакували «Кинджалами» Львівщину та Франківщину, цілились в теплоелектростанції 21:00 У місті на Тернопільщині відновили дзвін старовинного годинника на ратуші 20:00 На вулиці Батьківського двоє тернополян зробили стихійне сміттєзвалище — як відповідатимуть
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up