Партнер рубрики Події

Участь в дитячому конкурсі краси обходиться майже у тисячу доларів

Участь в дитячому конкурсі краси обходиться майже у тисячу доларів

Маленькі тернополянки повернулися з призовими місцями з Всеукраїнського конкурсу "Міні світ краси України 2017", який проходив у Чернівцях. Найкрасивішою дівчинкою України в своїй віковій категорії стала 9-річна Анастасія Тендицька.

Найкрасивіших дівчаток України в Чернівцях обирають вже 15 років поспіль. З Тернополя на конкурс поїхали п’ятеро учениць модельного агентства «Selfie Models Group». Батьки кажуть, що це було справжнім випробуванням, адже до першого в своєму житті конкурсі дівчатка готувались всього три тижні. Тим не менше, це не завадило дівчаткам зайняти призові місця.

Отож, Тетяна Гирик отримала титул "Міс Модель", Христина Кошик - "Міс Вишуканість", Анастасія Тендицька - переможниця у віковій категорії 9-10 років, - Софія Допіра "Третя принцеса", Анастасія Тришкалюк "Міс Артистичність" (на фото зліва направо - прим. авт.).

Найбільше в конкурсі дівчатка зраділи подарункам - планшет, мультиварка, сертифікат на фотосесію в глянці тощо. І якщо між учасницями з різних міст зав’язалась дружба, то між батьками відчувалась конкуренція.

Відео дня

- Це був стрес не тільки для дітей, але і для батьків, - продовжує мама переможниці Джемма Несторчук. - На підготовку в нас було мало часу, ще й тренування з ранку до пізньої ночі цілий тиждень - не кожен дорослий витримає. До того ж і матеріально це було важко, бо ми проживали тиждень в Чернівцях за власний рахунок. А ще дорога, внески, пошиття костюмів... Загалом, конкурс обійшовся близько 700 євро, а це майже 1000 доларів. Але воно було того варте. Донька стала впевненішою в собі, знайшла друзів, отримала незабутні емоції на сцені.

Дівчатка з впевненістю кажуть, що в майбутньому хочуть стати професійними моделями.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (4)
  • Кактус

    потім повиростають ті міски фіфами
  • Дина Нестерчук

    Молодці,красунечки!! Так тримати! Розумнички!! А також молодці і окремо дякуємо батькам за виховання своіх дітей! Ці діти матимуть гарне майбутнє,бо вже працюють. Вчаться гарному,високій культурі,всебічно розвиваються,знайомляться з новим,виходять на сцену і стають перед суддями, стають переможцями!! Молодці! Хочеться  подякувати батькам,що приділяють велику увагу у розвитку своіх дітей,адже це велика праця,виростити і виховати гідну дитину своєі краіни. Здоров,я вам і вашим дітям!
  • Кактус

    і шо воно дає? Більшість дівчат самі звичайні, в мене в дворі таких красунь з тридцять
  • Герасимчук Ростислав

    Чим би баби не бавились
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:00 Таксі у Тернополі: порівняли тарифи різних сервісів виклику авто photo_camera 21:00 У Зарваниці відбулася Проща родин загиблих Героїв photo_camera 20:00 З висоти пташиного польоту: розвідник розповів, як розквітають «Піони» і «БУКи» у вогні артилерії 19:00 На фронті загинув військовослужбовець з Тернопільської громади Від читача 16:38 Кіберполіція запускає проєкт "БРАМА" для боротьби з ворожими фейками 17:30 За 7,5 тисяч доларів пообіцяла допомогти втекти за кордон. А в суді відбулась… штрафом 17:20 Натуральний ЧЕСНИЙ ПЛОМБІР вже в Тернополі. Де знайти новинку? (новини компаній) 16:45 Біля фонтану «Кульбаба» розквітли павловнії photo_camera 16:00 Ціни стартують від 29 гривень: де та за скільки можна придбати великодні паски у Тернополі 15:05 На Тернопільщині водійка не справилася з керуванням і врізалася в скульптуру 14:35 П'яна водійка з Тернопільського району пропонувала хабар поліцейським 14:02 Вдарив у груди сусіда ножем, яким чистив овочі: подробиці конфлікту на «Сонячному» у Тернополі 13:35 5 ветеранів з Тернопільщини перемогли у конкурсі Варто: скільки грошей їм вдасться залучити в громади 12:45 В аварії на Тернопільщині постраждав 12-річний хлопець 12:30 У Теребовлі стартував перший етап будівництва моста на місці аварійного play_circle_filled 11:45 У пункті пропуску «Рава-Руська – Гребенне» поновився рух вантажівок 11:25 У Тернопільському районі згорів автомобіль 11:00 У Тернополі планують відремонтувати дорожнє покриття ще на семи вулицях 10:25 Митрополит Василій освятив Плащаницю для Архикатедри Тернополя 09:30 На фронті загинув розвідник-сапер з Тернопільщини
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up