Партнер рубрики Події

"Участь, як і нагорода стали приємним сюрпризом": редакція "RIA плюс" привітала переможниць фотоконкурсу

"Участь, як і нагорода стали приємним сюрпризом": редакція "RIA плюс" привітала переможниць фотоконкурсу

Жінки наповнюють будні яскравими барвами, спонукають до шляхетних вчинків і добрих справ. Вони гідні того, аби їх шанували та присвячували їм вірші. Редакція газети "RIA плюс" та сайту "20 хвилин" визначила переможниць фотоконкурсу.

Голосували користувачі сайту

Нагадаємо, що кожен із тернополян мав змогу привітати своїх найрідніших жінок зі святом весни та отримати за це подарунок.

- Весна – час краси та жіночності. Жінки наповнюють будні яскравими фарбами, спонукають до шляхетних вчинків і добрих справ. Зараз все рідше жінкам присвячують вірші, говорять справжні слова вдячності та щирі компліменти. А почути приємні слова та відчути увагу рідних бажає кожна. Саме тому з нагоди свята весни газета "RIA плюс" та сайт 20minut.ua запропонували охочим взяти участь у конкурсі та зробити приємний сюрприз своїй найріднішій, - розповідає керівник відділу промо RIA Media Олена Ковальська.

Із 25 лютого по 10 березня тернополяни надсилали заявки на участь. Після того до 20 березня тривало голосування на сайті "20 хвилин". Найкращу світлину та історію обирали користувачі сайту.

Відео дня

За результатами голосування переможницею визначили маму трьох діток Надію Кирилів. ЇЇ фото та історію розмістила рідна сестра – Світлана Калиняк.

"Не уявляю свого життя без неї"

"Моя сестричко, ти моя кровинка,

Моя найліпша подруга в житті.

У тебе серце – мов палка жаринка,

Яка бува печеться в самоті.

Біжать літа, а я в боргу у тебе,

За пелюшки що прала з діточок,

За шмат дитинства що я відірвала

І все трима його за мотузок.

Летять роки, а ми давно не діти

І маємо уже своїх дітей,

Але у змозі ти завжди зрозуміти

І пригорнуть, як мама до грудей.

Моя сестричко, ти душі розрада,

Невпинне світло і тепло моє

Щиросердечно, несказанно рада,

І вдячна Богу, що ти у мене є...!!!

Ось такі теплі слова привітання тернополянка Світлана адресувала своїй сестричці. Вітання набрало 155 голосів. Відтак, учасниця посіла перше місце.

Світлана Калиняк розповідає, що вирішила спонтанно зробити такий сюрприз, щоб хоча б мінімально віддячити сестричці за всю допомогу.

- Я не уявляю свого життя без неї. У дитинстві ми сварилися, як і всі діти. Після школи більше здружилися, а зараз – ліпші подруги, - розповідає вона.

Нічого не знала про конкурс

Нині обидві жінки мають сім'ї та дітей. У кожної є побут, різні клопоти, але при можливості вони завжди зустрічаються та діляться всім, що відбувається у їхньому житті.

- А колись все було інакше. Я навчалася, Надя тим часом допомагала мені виховувати старшого сина. Часто залишалася з ним, коли нам з чоловіком треба було відлучитися. Вона – як та паличка-виручалочка рятувала нас у всіх ситуаціях, - продовжує вона. – Нині наші дітки товаришують, я щаслива, що в нас така велика сім'я.

Сама Надія Кирилів приємно вражена вчинком сестри. Каже, навіть не думала про таке.

- Це був шок, я нічого не знала ні про участь, ні про перемогу. Аж раптом Світланка написала мені у Фесбуці на стіні. Усі знайомі, друзі вітають, а я аж розплакалася, - говорить вона.

Жінка каже, що вона навіть не думала про те, що їй дадуть подарунок, саме привітання розчулило її до сліз. Та й тішить те, що тернополяни підтримали її своїми голосами. За що вона їм щиро вдячна.

Заявку на участь подала донька

Друге місце у фотоконкурсі посіла Галина Сухомлин. Вітання для неї на сайті "20 хвилин" залишила донька Ростислава.

"Моя мамуся, як весняна квіточка - цвіте і тішить всіх навколо. Моя мамуся, то моя порадниця, підтримка, ласка і турбота. Нехай весна принесе тільки радощі, багато сміху та дарунків. І все задумане хай справдиться, нехай щастить у всьому. Вдячна і люблю вас безмежно", - такі теплі слова вона залишила у підписі до фото.

ЇЇ привітання зібрало 146 голосів.

Пані Галина про те, що вона "бере" участь у конкурсі, дізналася згодом. Спочатку, каже, не дуже повірила у те, що виграє, але згодом ввійшла в азарт.

- Спостерігала за голосуванням, цікаво було. Перший раз брала участь у конкурсі саме на сайті "20 хвилин", - каже вона. – Донечка вболівала за мене, друзі та знайомі. Відрив невеликий, я щиро дякую всім, хто виділив кілька хвилин на те, щоб проголосувати.

Весна завжди повинна бути в серці

Жінка зраділа перемозі, дякує редакції за організацію конкурсі. Та додає, що весна в серцях жінок повинна бути завжди, незалежно від дати в календарі.

- 8 березня – це день, коли всі жінки мають єднатися у боротьбі за свої права. У нас чомусь інтерпретація свята змінилася. Дуже сумно, коли жінки отримують квіти лиш 8 березня. Ми варті самі створювати свій настрій. Ми з донькою не чекаємо певної дати, хочемо кудись піти – йдемо, треба бути легкими на підйом та з щасливими помислами в голові.

Подарунки-сертифікати для переможниць фотоконкурсу підготували партнери – магазин нижньої білизни Milavitsa, а також Pizza Pub.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:04 У поминальні дні не варто залишати на гробах паски і яйця. То що потрібно померлим, пояснюють священники 21:01 Віктор Павлік побував в рідній Теребовлі і поскаржився на... міст photo_camera 20:00 Теплиці, майонез і дитячий клуб: історії трьох бізнесів, які переїхали на Тернопільщину play_circle_filled photo_camera 19:30 24 квітня у мікрорайоні «Пронятин» не буде води Від читача 13:35 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 19:03 Вісім років судиться з поліцією: тернополянин вимагає покарання для патрульних та компенсації photo_camera 18:06 Таксі у Тернополі: порівняли тарифи різних сервісів виклику авто photo_camera 17:20 У бучацькій школі діти били та цькували однолітків. Хто понесе відповідальність 16:40 Заснував сімейну майстерню дронів та допомагає ЗСУ: історія 21-річного тернополянина 16:05 Чи будуть в Україні додаткові вихідні на Великодні свята 15:28 Із 23 квітня тернополянам можуть вимикати світло у «пікові» години 14:55 Біля Тернополя зіштовхнулися автобус та бус: є постраждалі 14:40 У Тернополі віддали честь полеглому Героєві під час руху колони «На щиті» (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 14:15 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 13:36 Тернополянин зняв в оренду неіснуюче житло. Як дізнатись чи квартира, яку ви знайшли — реальна 12:56 Українські консульства в Польщі та інших країнах призупинили роботу з чоловіками мобілізаційного віку 12:22 У яких лікарнях Тернопільщини можна отримати допомогу при інсульті 11:43 На Гайовій та Сахарова ремонтують двори та тротуари. Пишіть в коментарях вулиці, де це необхідно також 11:05 Омбудсмен перевірить дитячу бібліотеку в Тернополі після конфлікту працівниці та переселенців 10:25 В Тернополі чоловік отримав два роки тюрми за те, що чинив опір патрульним
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up