Партнер рубрики Події

Уперше за 10 років на вул Дівочій встеляють асфальт

Уперше за 10 років на вул Дівочій встеляють асфальт
Асфальт почали класти на вул. Дівочій. Дорожні працівники кажуть, що за день встигнуть покласти тільки перший шар асфальту. Наступного дня будуть робити ще один. Багато мешканців сусідніх будинків вже й не пам’ятають, коли останній раз на їх вулиці робили дорогу.

- Я ось скільки живу, а пригадати, щоб хтось тут клав асфальт не можу, - розповідає Михайло Різник. – Роблять щорічно ямковий ремонт, але так дорогу вже років 10 не клали. Цей раз через погоду дуже довго чекали на початок ремонту. Тиждень назад підготували цей відрізок до ремонту. Але постійний дощ заважав його розпочати. Сьогодні дорога висохла. Наразі я не бачу, якихось проблем. За процесом я постійно слідкую. Є проблема із люками, які встановлені дуже низько і їх треба буде піднімати.

Інший мешканець цієї вулиці Роман Мазепа каже, що через погану дорогу в них просто не можна було спокійно відпочити вдома.

Відео дня
> - Ями були величезні. І коли проїжджали вантажні автомобілі, у мене в домі просто стіни тряслись, - розповідає пан Мазепа. – Я сподівають, що дорогу нарешті зроблять якісно.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (4)
  • Anonymous

    Та виб краще на центральних вулицях дорогу нормальну зробили! Напевно там десь по сусідству депутат якийсь проживає!

    Anonymous reply Anonymous

    Стаюра криївочку прикупив.

    Anonymous reply Anonymous

    сьогодні почали робити дорогу віж надставної церкви в сторону центра!!!

    Anonymous reply Anonymous

    А на вул. Л. Українки вже певно всі 30 років асфальт не стелили !!!! Але для чого там що хіба хтось їздить!!!!!!!!????
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
11:00 У Тернополі планують відремонтувати дорожнє покриття ще на семи вулицях 10:25 Митрополит Василій освятив Плащаницю для Архикатедри Тернополя 09:30 На фронті загинув розвідник-сапер з Тернопільщини 09:01 У центрі Заліщиків встановили розкішні Великодні декорації. ФОТО photo_camera Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 08:01 Розпочався Страсний тиждень: особливості кожного дня від понеділка до неділі 20:01 Тернополянка замовила собаку потягом, а коли прийшла зустрічати — його там не було 19:01 З 1 травня в Україні на водіїв чекають зміни 18:01 Кошики, великодні свічки та вербу купували тернополяни на ярмарку, щоб допомогти ЗСУ photo_camera 17:03 «Дрони треба вже»: у Тернополі відбувся благодійний концерт на підтримку ЗСУ 16:01 «За тиждень — Великдень!»: тернополяни освятили вербу та діляться фото в соцмережах photo_camera 15:05 «Моє серце два роки в полоні»: матері та дружини благають звільнити військових 14:00 Ціни стартують від 29 гривень: де та за скільки можна придбати великодні паски у Тернополі 13:02 Прочісують поля та ліси: розшук чоловіка з Кременеччини 12:01 Що можна і не можна обговорювати з сімейним лікарем. Пояснює НСЗУ
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up