Усіх бажаючих запрошують на спортивно-астрономічний захід Astro Run

Усіх бажаючих запрошують на спортивно-астрономічний захід Astro Run

У суботу, 10 липня о 19.00 поблизу Тернополя очікується грандіозна подія - Astro Run.

З території Астрономічної обсерваторії с. Лозова стартуватимуть 2 забіги на дистанції 18,5 та 5,3 км.

Усі учасники отримають пам’ятні медалі, а найшвидші - грошові винагороди, кубки, грамоти від спонсорів заходу. Крім того, усі учасники забігу отримають можливість виграти суперприз – телескоп.

Після завершення забігу відбудеться пізнавальна, візуальна екскурсія зоряним небом, де можна буде дізнатися більше про етимологію зірок, сузір'їв та побачити їх розташування на небосхилі. Присутні зможуть насолодитися виставкою астрофото різноманітних небесних об'єктів, послухати коротенькі, але цікаві лекції та побачити крізь телескоп планети, галактики, зоряні скупчення. Для дітей відбудеться показ тематичних і пізнавальних фільмів. І все це під куполом зоряного неба, духмяної літньої української ночі з ароматами квітів, запахом кави і чаю та солодощами. Для дітей до 16 років вхід безкоштовний, після 16 років - 100 грн.

Відео дня

Завдяки нашим спонсорам, волонтерам і всім учасникам «зоряного забігу» ми зробимо разом цей світ цікавішим та ще більш захоплюючим. Тому організатори Astro Run чекають усіх на старті забігу.
Отримані кошти будуть спрямовані для закупівлі необхідного обладнання для подальшого розвитку єдиної в Україні автоматизованої шкільної астрономічної обсерваторії, в якій виростатимуть майбутні «Коперники» та «Магеллани».

Реєстрація тут: https://docs.google.com/.../1FAIpQLScPD59VaXdEwF.../viewform

Оплата реєстраційних внесків на картку ПриватБанк 5168755445165307 Бородій Ю.І. Про оплату повідомляйте, будь ласка, у Viber 0989669059.

Регламент змагань тут: https://docs.google.com/.../1RexM1a9iVzI.../edit...

Телеграм чат для різних питань: https://t.me/joinchat/-xP2tJWinIQ4YWZi

Трек на 18.5 км: https://www.alltrails.com/explore/map/map-7884a96--54

Трек на 5.3 км https://www.alltrails.com/explore/map/map-e347c51--45

Для клубі знижка 10% за умови 6 реєстрацій.

Трансфер з Тернополя в Лозову буде від ТРЦ Подоляни

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up