Партнер рубрики Події

На виставці Мурколай в "Березолі" покажуть близько 200 котів

На виставці Мурколай в "Березолі" покажуть близько 200 котів
  • Уже цими вихідними - 2-3 грудня в "Березолі" буде близько 200 котів, які змагатимуться за першість на міжнародній виставці котів "Мурколай". На відвідувачів чекатимуть з 10.00 до 18.00. 
  • У програмі - різні конкурси для відвідувачів, а також благодійний розпродаж речей на котячу тематику. Вхід для відвідувачів платний.

-    Я дуже люблю котиків і не пропускаю таких виставок, - розповідає тернополянка Євгенія. - Була уже тричі. На цих заходах дуже цікаво, можна побачити різні породи, котиків можна погладити. Господарі з радістю розповідають про них, дозволяють сфотографуватися.  Для себе відкрила нову породу мейн-кун, ці котики дуже дружні. Шкода, що від надмірної уваги котики лякливі – одні сплять, інші в клітках. 

Читайте також: На виставці можна побачити котів вагою до 12 кілограмів

Дівчина додає, що ніколи не подумала б, що є коти за десять-двадцять тисяч гривень. Цього року організатори очікують 150-200 учасників і обіцяють, що будуть унікальні різновиди порід та забарвлень кішок: мармурові, британці, шотландці та інші. 

Відео дня

У програмі виставки - спеціалізовані шоу, веселі конкурси для власників муркотунчиків, дядько Мурколай для дітлахів та дорослих. Безліч подарунків та веселощів.

-    Це буде професійний міжнародний конкурс, на який приїдуть судді з-за кордону, наприклад Іспанії, Італії, - розповідають організатори. – Для відвідувачів виставки будуть конкурси. Також будуть цікаві майстер-класи для дітей, благодійні акції. 

Вхід платний. Квитки можна придбати у касах "Березолю" та "Перемоги". Вартість квитка для дорослих - 50 грн, для дітей - 30 грн, діткам до 3-х років вхід безкоштовний. На територію виставки дітей допускатимуть лише з батьками.

Збиратимуть кошти для тварин

На виставці продаватимуть речі на котячу тематику, а виручені кошти підуть на потреби безпритульних тварин. Як каже засновник центру допомоги безпритульним тваринам «Вірні друзі» Алла Ляпандра, якщо вдасться зібрати більшу суму, то кошти перерахують на картку, призначену для збору коштів на створення притулку. 

-    Ми щомісяця проводимо в ТРЦ «Подоляни» благодійні гаражні розпродажі, а оскільки беремо участь в цій виставці котів, то вирішили провести благодійну акцію, - говорить Алла Ляпандра. – Це буде невеличкий розпродаж. І ми б хотіли, щоб речі, які продаватимуть, були на котячу тематику: статуетки, сувеніри, книги про котиків, картини, вишивка. 

Охочим долучитись до розпродажу варто попередньо зателефонувати за номером 068-445-24-46. 
 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (9)
  • Олена

    на скільки я знаю, вхід на цю подію платний.

    Олена reply Олена

    Дякую, що відредагували
  • Петро Білецький

    МняяяявввууууУУУУУ!!!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води 09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського 09:02 У Тернополі «вар'яти» презентують нову гумористичну програму 08:02 Чому чоловіків обмежили в консульських послугах і коли їх відновлять 22:04 У поминальні дні не варто залишати на гробах паски і яйця. То що потрібно померлим, пояснюють священники 21:01 Віктор Павлік побував в рідній Теребовлі і поскаржився на... міст photo_camera 20:00 Теплиці, майонез і дитячий клуб: історії трьох бізнесів, які переїхали на Тернопільщину play_circle_filled photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up