В День закоханих у Тернополі одружилось водночас сім пар


В День закоханих у Тернополі одружилось водночас сім пар

Урочиста церемонія відбулась 14 лютого у рамках проекту "Шлюб за добу" в "Перемозі". 

Для закоханих, які вирішили поєднати свої долі саме 14 лютого, в Українському домі "Перемога" влаштували свято. 

 

Тепер це особлива дата”

Володимир та Антоніна Тимечко зустрічались 5 місяців. Познайомились в ТРЦ “Подоляни” під прапором. Володимир підійшов до майбутньої дружини першим. Чоловік - переселенець з Криму, учасник АТО, зараз у оперативному резерві. У Тернополі уже чотири роки. Антоніна - з Тернополя. 
- Ми хотіли одружитись трішки раніше, - каже Володимир. - Але міська рада запропонувала взяти участь у цьому проекті і одружитись 14 лютого. Для нас тепер це особлива дата. Тим більше, що у нас в обох дні народження у лютому. 

Довго не погоджувалась

Василь і Ольга Федишини познайомились на дискотеці. Як розповідає чоловік, Ольга не відразу прийняла запрошення на танець. 
- Ми з моєю майбутньою дружиною одночасно приїжджали в два різних села одного району, якого не скажу, - жартома розповідає чоловік. - А “клюб” на три села, отак і познайомились. Ну, вона чотири рази казала, що не піде танцювати. Але потім ми подружились і уже три роки разом.
Як розповіла сестра Василя Марія, спочатку у брата з майбутньою дружиною була хороша дружба. 
- Він вчився далеко від Тернополя, вони постійно спілкувались, переписувались, - розповідає Марія. - Казали, що це тільки дружба, вона не з першого разу погодилась бути його дівчиною. Але тепер вони одружились. 


Одружуватись вирішили в вишиванках, бо подобаються українські традиції. Підтримати майбутнє подружжя приїхала мама чоловіка. 

Познайомились у соцмережі

Наталя та Сергій Завислюки обоє з Чорткова, познайомились в соцмережі facebook. Чоловік написав першим, через три місяці спілкування пара вирішила, що пора одружуватись. 
- Вирішили одружитись саме 14 лютого, бо це День Валентина і захотіли, щоб в нас було подвійне свято, - каже . - Ми спеціально планували свято саме на цей день і вирішили скористатись послугою шлюбу за добу. 

За рік одружилось 520 пар

Проект “Шлюб за дію” діє уже рік. Як зазначив начальник головного територіального управління юстиції в Тернопільській області Едуард Кольцов, проект є успішним, адже у цей рік одружилось 520 пар з усієї області.  

- Цей проект дає можливість не чекати місяць на одруження, а протягом однієї доби одружитись зі своєю половинкою та зажити щасливим життям, - каже пан Едуард. - Сьогодні, 14 лютого, в області одружується сорок пар, з них десять - у Тернополі. У “Перемозі” - сім, одна пара не хотіла урочистостей і ще дві пари одружаться після 23.00 перед закриттям проекту в музичному училищі. 

Пари, які одружились 14 лютого у рамках “Шлюбу за добу”, отримали подарунки від управління та від міського голови. Вартість такого задоволення в будній день майже 1800 грн, у вихідний - 2000 грн. Учасникам бойових дій - безкоштовно. 
 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (7)
  • Anonymous

    це все для малолеток , типу день валентина , щастя ля ля
  • David Starr

    По статистиці більше третини з них розійдеться.

    Петро Білецький reply David Starr

    Коли розходиться одна сімя то є трагедія, а коли тисячі, то вже статистика - Й. В. Джугашвілі
  • petpo

    Про яку тут відразу вони тут пишуть?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств 13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою! 12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя» 11:36 Волонтерка Христина Феціца пояснила, чому вирішила відмовитися від депутатства 11:03 Мобілізація автомобілів: що варто знати про новий закон. Для «20 хвилин» коментує юрист 10:18 Найнижчі пенсії в Україні отримують мешканці Тернопільської області (РЕЙТИНГ) 09:40 Що з реабілітаційним центром на Чумацькій, на який виділяли 8 мільйонів 09:02 Ранкові обстріли Дніпропетровщини. Є загиблі та постраждалі, серед яких — діти 08:01 Чи варто в найближчі дні чекати потепління в Тернополі та області
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up