Партнер рубрики Події

В парку Шевченка хочуть знищити інопланетянина

В парку Шевченка хочуть знищити інопланетянина
  • Арт-об'єкт на стовпі в парку Шевченка створив невідомий автор.
  • В об'єднанні парків культури і відпочинку вважають це вандалізмом, і хочуть барельєф до кінця дня зішкребти.

Барельєф прибульця ми побачили на одній з електропор в парку Шевченка в напрямку до Надставної церкви

Невідомий автор підписав роботу - "Ми прибули з миром". 

Відео дня

В об'єднанні парків культури і відпочинку про інопланетянина в парку Шевченка почули вперше від "20 хвилин". Обіцяють його до кінця дня зішкрябати.

На запитання чи не краще його залишити, адже це твір мистецтва, відповіли, що це вандалізм, автор не погодив роботи з міською радою, і за таке можна отримати штраф . 

- Такі роботи треба погоджувати, бо так можна ціле місто чим хочеш заліпити, - кажуть в об'єднанні парків. - Роботи після вандалів в парку і так вистачає - то хрест нецензурщиною розписують, то паркові скульптури нищать, то набережну написами обмальовують. 

"20 хвилин" у Фейсбуці запитали тернополян, як вони ставляться до такого вуличного мистецтва. Хтось каже, що робота виконана професійно, і барельєф варто там залишити, а хтось, що це казна-що, і йому не місце в парку. Також в соцмережах жартують, що це напевне пам'ятник вчителю за мільйон гривень, який виграв у "Громадському бюджеті".

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (10)
  • тойво

    Якби журналісти не написали,то би  ніхто про то не знав.і висіла би собі та штука довго, нікому не мішаючи..
  • Шанувальниця

    раз нема волосіків, то верняк, що надал. Лисий і незаконно захопив місце в парку
  • бурундук

    ламать нє строїть, то не просто якісь каракулі на заборі- видно людина час доклала. і вуличне мистецтво не потребує погодження, на то воно і вуличне
  • Герасимчук Ростислав

    Най би було. Зроблено ж классно, талановито.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води 09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського 09:02 У Тернополі «вар'яти» презентують нову гумористичну програму
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up