Партнер рубрики Події

У Тернополі змагалися маленькі знавці англійської

У Тернополі змагалися маленькі знавці англійської
  • Батл між учнями різних шкіл з англійської мови відбувся у школі № 28.
  • Участь взяло більше сотні дітей. Змагання проводили в розважальній формі.

Учасники ділились своїми думками та мріями, вони почувалися максимально розслаблено, бо організатори намагались створити невимушену атмосферу.

Організатор заходу - мовна студія вивчення англійської мови Lala English. Концепт батлу полягав не в оцінюванні знань безпосередньо, важливо було зрозуміти і підтримати дітей у використанні вже того, що вони знають.

  • Людина може знати багато, але не завжди може використати те, що вона знає. Нам важливо показати діткам, що англійська це просто і цікаво. Це не про оцінки і правила, це про життя, - розповідає засновник методики Lala English Алла Смарж. - Наша місія - зростити нове англомовне покоління, де на місце комплексів та стереотипів приходить уміння реагувати мовою на мову. Хочемо навчити діток комфортно почувати себе в англомовному середовищі, володіючи навіть невеликою кількістю словникового запасу.

Такий батл вперше відбувався в Тернополі, учасниками стали школярі віком від 6 до 13 років.

Відео дня
  • Я прийшов сюди перемагати, - розповідає 9-річний Віктор. – Я люблю вивчати англійську в школі, тому вирішив спробувати свої сили у цих змаганнях. Головне потрібно бути сміливим і не боятись помилятись, бо я ж не можу все знати, - каже хлопчик.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога Від читача 14:22 Маленьким тернопільчанам про реалії сучасності: 4 нові дитячі книжки 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя 09:05 Студентка з Тернополя перемогла на чемпіонаті України з боксу 08:00 НБУ знижує офіційний курс долара 22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up