В Тернополі уже продають підсніжники. Продавці кажуть, що квіти з теплиць

В Тернополі уже продають підсніжники. Продавці кажуть, що  квіти з теплиць
  • Підсніжники 14 лютого у Тернополі можна купити за 15-20 грн. 
  • Продавці кажуть, що квіти з теплиць. А правоохоронці нагадують, що за незаконно зірвані підсніжники передбачений штраф.

Одна із "точок" неподалік "шостого". Пані продає підсніжники по 20 грн. Поки розкладала квіти, розповіла, що вони із теплиці.І натякнула, що оптом дешевше. 

Ще підсніжники продають навпроти ЦУМу. Там торгує відразу три жінки. У них маленькі букетики по 15 грн. Попит є: за кілька хвилин квіти придбало чотири жінки.

Відео дня

Підсніжники - рослини занесені до Червоної книги України. В управлінні патрульної поліції в Тернопільській області нагадують, що за знищення рослин, які занесені до книги є адміністративна відповідальність згідно статті 88-1 КУпАП "Порушення порядку придбання чи збуту об'єктів тваринного або рослинного світу, правил утримання диких тварин у неволі або в напіввільних умовах".  

- Під час зимово-весняних свят збільшуються випадки незаконної торгівлі рослинами, занесеними до Червоної книги України — підсніжниками, сон-травою, шафранами та іншими, - кажуть в управлінні.  - Звертаємо вашу увагу, що за погіршення, знищення середовища перебування (зростання) тварин і рослин, види яких занесені до Червоної книги України — штраф від 340 до 510 гривень з конфіскацією добутого.

Для посадових осіб штраф від 510 грн до 850 грн з конфіскацією незаконно здобутого. Патрульні закликають берегти природу, а не знищувати живі рослини заради хвилинних радостей.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
09:00 29 березня без світла буде одна вулиця в Тернополі 08:00 У Тернополі відновлюють футбольні матчі з вболівальниками 22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up