Під час майстер-класу просто неба тернополян вчили готувати голубці з лопуха і салат з кульбаби та подорожника

Під час майстер-класу просто неба тернополян вчили готувати голубці з лопуха і салат з кульбаби та подорожника

На Театральному майдані, в рамках фестивалю Тернопільська брама, бренд-шеф мережі «Самогонна ресторація» проводив кулінарний майстер-клас. Всі охочі мали змогу допомогти кухарю готувати страви та скуштувати вже готові витвори кулінарного мистецтва.

Тема майстер-класу - сучасна українська кухня. Шеф використав старі забуті рецепти, але  інпретував їх, враховуючи сучасні тенденції. Рецепти взяті з старовинних кулінарних книг та з авторським доповненням. Попередньо шеф підготував загатовки в ресторані, а гості заходу мали змогу поєднати всі компоненти та дізнатись рецепти створення страв.

Готували чотири страви. Перший - салат зі спаржі і дикоросами. До них входить кульбаба, подорожник та стебла молодого буряка. Цей салат припав до смаку тернополянам і для багатьох було відкриттям, що з таких інгредієнтів можна приготувати щось вишукане.

Гарячою закускою був сом з пудрою з кропиви та спаржею з вершково-лимонним соусом. Також готували голобці з лопуха на ребрі і на десерт кленове морозиво з смаженими листками клена.

Відео дня

- Кожен в домашніх умовах зможе приготувати ці страви. Хочу зацікавити цим майтер-класом тернополян, щоб вони спробували приготувати щось нове. Щоб тернополяни йшли за світовими трендами та почали сприймати новітню кулінарію, - розповів бренд-шеф мережі «Самогонна ресторація» Віталій Гуралевич.


Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Алла Шурбейко

    З нашими цінами і зарплатами-досить потрібний майстер-клас))))

    тойво reply Алла Шурбейко

    таа,лопухи будем скоро жерти з подорожниками.



    хоча,це краще чим ковбаса не зрозумілого походження і інші не менш шкідливі продукти.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
11:01 На Тернопільщині через негоду перебої з електропостачанням є у 39 населених пунктах 10:25 У Мінекономіки назвали причини переходу на літній час 09:35 «На щиті» повертається захисник з Кременецької громади 09:00 29 березня без світла буде одна вулиця в Тернополі Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 08:00 У Тернополі відновлюють футбольні матчі з вболівальниками 22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up