Партнер рубрики Події

В Україні з 12 лютого змінюються правила виїзду автобусів за кордон

В Україні з 12 лютого змінюються правила виїзду автобусів за кордон

Послуга буде поширена на 29 пунктів пропуску. Влада в такий спосіб хоче верифікувати виконання автобусних маршрутів та проаналізувати навантаження на кордоні.

З 12 лютого автобуси з України до Польщі, Угорщини, Словаччини, Румунії та Молдови перетинатимуть кордон за попереднім записом у системі «єЧерги». Про це повідомляє Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури.

«Масштабування «єЧерги» для автобусів — це частина нашої послідовної роботи з реформування сфери міжнародних пасажирських перевезень, де ключовим лишається комфорт пасажира. Впорядкувати міжнародні пасажирські перевезення та прибрати черги перед пунктами пропуску – ключова мета цих змін. Наразі ми масштабуємо «єЧергу» на всі пункти пропуску, щоб верифікувати виконання автобусних маршрутів та проаналізувати навантаження на кордон», —  наголосив віцепрем’єр-міністр з відновлення – міністр розвитку громад, територій та інфраструктури Олександр Кубраков.


Загалом послуга буде поширена на 29 пунктів пропуску з 12 лютого з 12.00.

Як повідомлялося, за час запуску «єЧерги» кордон за електронним записом перетнуло понад 40 тисяч автобусів та 725 тисяч вантажівок.

Читайте також:

Відео дня

ДТП із автобусами на Тернопільщині, в яких загинули і покалічились люди: де зараз ці справи?

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up