Партнер рубрики Події

Вандали продовжують нищити “сонячні дерева”

Вандали продовжують нищити “сонячні дерева”

Наразі у Тернополі три “сонячних дерева”. Одне з них –  в парку імені Тараса Шевченка, друге – на “Циганці”. Та час від часу вони потерпають від рук вандалів.

 

– Поламані елементи не дають можливості тернополянам користуватися цією простою послугою, тому ми будемо ремонтувати, відновлювати знищені елементи і сподіватися, що в цих зловмисників прокинеться свідомість і розум, – зауважує заступник міського голови Владислав Стемковський.

Реалізатор проекту представник фірми «Світлоцентр» Володимир Яремчук зазначив, що  після чергового вандалізму і виривання  кабелів із конструкції, щоб уникнути руйнування, довелося зробити «Сонячне дерево» у центрі менш зручним – залишилися лише USB- роз’єми. Це означає, що скористатися зарядкою зможуть лише ті, хто має при собі власний кабель. Раніше були “конекти” для всіх основних типів мобільних телефонів та планшетів.

– Кожен такий ремонт обходиться в середньому півтори тисячі гривень, здійснюємо ми його за власний кошт. Втім, якщо мешканцям дерево не потрібне, адже навіщо його тоді нищать, то мимоволі виникає думка, чи потрібно його знову ремонтувати.  На жаль, ця робота не цінується, акти вандалізму залишаються не покараними, перехожі, які бачать, що хтось нищить елементи дерева, ігнорують такі дії… повідомляють в управлінні ЖКГ.

Відео дня

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (3)
  • Андрій Денисов

    Та скільки ж можна творити такі капості! Люди схаменіться! Який сенс у цьому?

    Петро Білецький reply Андрій Денисов

    Ти дебілу не говори таке, на то він і дебіл шо не розуміє. Треба просто почати ловити і показово карати. В нас не тільки з тим проблема, ломають лавочка, дерева, бють ліхтарі і т. д.
  • Петро Білецький

    Треба обовязково зловити і пальці їм так повідкусувати.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя 08:05 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up